Cazuri noi de Covid în școli. Comune în scenariul roșu!

Noi cazuri de coronavirus au fost înregistrate în rândul elevilor și profesorilor gorjeni. Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, este vorba despre doi elevi și două cadre didactice.

În ultimele 14 zile au fost confirmați 14 elevi și 15 cadre didactice din județul Gorj, mai spun reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.

”Avem în total 14 elevi infectați și 15 cadre didactice. Cazuri noi s-au înregistrat la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu, fiind vorba despre un profesor. De asemenea, mai avem o educatoare  la Grădinița Lumea Copiilor  și o clasă suspendată. La Școala Nr 8 din Târgu Jiu mai sunt încă doi elevi confirmați cu acest virus”, a spus inspectorul școlar din cadrul ISJ Gorj, Nicolae Negrea.

Inspectorul general al ISJ Gorj, Dana Constantinescu, spune că sunt 2 localități în care elevii învață în scenariul roșu, fiind vorba despre Bolboși și Schela.

”Avem două localități în scenariul roșu. Este vorba despre Bolboși și Schela. Asta înseamnă că sunt în total 10 școli care învață online. Avem 260 de unități școlare în scenariul galben și 192 în cel verde. La Grădinița cu Program Prelungit din Motru, încă nu s-au încheiat lucrările de reabilitare. Aceste date se află în curs de actualizare”, a spus Dana Constantinescu.

Vizualizări: 2,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: