Primar răpus de Covid la 38 de ani

Un primar din judeţul Călăraşi a murit la 38 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Adrian Popa era primarul comunei Cuza Vodă și avea doi copii. Soția bărbatului a fost și ea infectată, dar s-a refăcut.

Bărbatul suferea de diabet, obezitate şi avea dificultăţi respiratorii. Deşi iniţial părea că starea i se îmbunătăţeşte, virusul a făcut ravagii. Plămânii i-au fost grav afectaţi de acest virus, ajunsese în ultimele zile cu saturaţie 70-80. Duminică, 21 februarie, bărbatul s-a stins din viaţă.

“Vestea că Adrian Popa, primarul localităţii Cuza-Vodă, s-a stins din viaţă, lăsând în urmă durere şi tristeţe, ne-a şocat pe toţi. Probabil numai Dumnezeu ştie de ce a ales ca drumul său în viaţă, alături de cei dragi, să se termine mult prea devreme. Nu am pierdut doar un coleg liberal, ci şi un prieten, un om destoinic şi onest. Transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate. Dumnezeu să te ierte, Adi!”, a scris, pe pagina de socializare, Emil Florian Dumitru, deputat de Călăraşi.

Vizualizări: 3,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: