Ce emisiune va prezenta Cosmin Selesi la PRO TV

Cunoscut pentru rolurile sale de pe scena Teatrului de comedie, Cosmin Seleși este deja un nume în lumea comediei. Timp de sezoane bune, actorul a putut fi văzut la Antena 1, prezentând show-ul „Te Cunosc de Undeva”. 

Se pare că actorul a revenit în grupul media care-l lansa pe micul ecran, la PRO TV. Conform unor surse din interior, s-a aflat și ce emisiune va prezenta Cosmin Selesi la PRO TV. Actorul va înlocui o vedetă cu greutate pe care o vezi zilnic pe post, ocupată cu un alt proiect ce va fi difuzat tot la PRO TV. 

După 16 sezoane de „Te Cunosc de Undeva”, actorul Cosmin Seleși anunța despărțirea de echipa de producție din Atena 1. După despărțirea de Intact Media, actorul apărea pe platourile de filmare pentru Revelionul organizat, după mulți ani, de cei din Pache Protopopescu. Era primul semn că actorul de comedie s-ar putea întoarce în ograda PRO TV. De curând postul a anunțat revenirea pe micile ecrane ale unui show extrem de dur, „Sunt celebru, scoate-mă de aici„, și conform producătorilor, gazdele acestuia vor fi Adela Popescu și Cabral. O primă modificare era deja făcută, prin înlocuirea Adelei de la „Vorbește Lumea”. Se pare că același lucru se va întâmpla și cu Cabral și, implicit, cu emisiunea prezentată de acesta, „Ce spun românii”. Rămas segmentul orar gol, mai-marii PROTV s-au orientat rapid, spun surse din interior. Așa se face că va introduce un nou show concurs, intitulat „Batem palma!” Aceleași surse din interiorul PRO TV spun că noua emisiune are deja un prezentator, și acesta este chiar Cosmin Seleși. Se pare că actorul a fost prima opțiune a producătorilor noii emisiuni concurs, emisiune ce va intra pe segmentul ocupat până acum de „Ce spun românii”. 

Întrebat de cei de la Click! ce va face în perioada următoare, Cosmin Seleși a răspuns: „Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță, dar momentan nu știu nimic sigur despre ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață. În plus, am început să facem filme cu Alin Panc și Văru Săndel, așa că avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în „Pup-o, mă, 2″ și la teatru.”, a declarat Cosmin Şeleşi, pentru Click!.

Nu se știe deocamdată când va intra noua emisiune în grila PRO TV, dar ceea ce este cert este faptul că celebrul actor revine acolo unde cu ani în urmă se lansa pe micile ecrane.

Vizualizări: 740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: