Ce a păţit agresoarea unui poliţist din Motru

 La un an de când a lovit peste față cu o curea un agent de poliție, o tânără din Motru a primit din partea instanțelor de judecată o contopire a pedepselor cu care aceasta s-a ales atât din dosarul respectiv, cât și din altul în care era judecată pentru implicarea într-o rețea de trafic de droguri.

 Mădălina Gomoi a primit condamnări cu suspendarea executării pedepselor în ambele dosare, dar, acum, instanța a dispus contopirea pedepselor într-una singură. Cu un an în urmă, tânăra era într-un local din Motru împreună cu alți tineri, inclusiv fiul unui lider sindical din minerit, niciunul dintre ei nedorind să achite consumația făcută. Patronul barului a cerut sprijinul unui echipaj de poliție, la acel moment un agent fiind lovit peste față cu o curea de către Gomoi.

„Contopeşte pedeapsa de 2 ani închisoare (…) stabilită prin sentinţa penală nr. 92/26.05.2016 pronunţată de Judecătoria Motru, în dosarul nr.714/263/2016, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 1303/21.09.2016 a Curţi de Apel Craiova, cu pedeapsa de 2 ani închisoare (…) stabilită prin sentinţa penală nr. 256/13.11.2015 pronunţată de Tribunalului Gorj în dosarul nr.7250/95/2014, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 1974/22.12.2016 a Curţi de Apel Craiova, în pedeapsa cea mai grea de 2 ani închisoare la care adaugă un spor de 8 luni închisoare(…) Deduce din pedeapsa aplicată durata reţinerii şi a arestului la domiciliu pentru perioada 11.02.2016 - 07.03.2016. În baza art.91 C.pen. suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani”, se arată în decizia judecătorilor.

Instanța a stabilit ca pe parcursul celor doi ani de supraveghere Gomoi să fie permanent la dispoziția autorităților judiciare, dar și să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională, precum și să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. De asemenea, ea trebuie „să se supună măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală specifice consumatorilor de droguri”, fiindu-i interzis ca în acest interval de timp să părăsească teritoriul României fără acordul instanţei. În plus, tânăra trebuie să presteze și 80 de zile de muncă în folosul comunității la Motru.

Vizualizări: 2,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: