Ce adidași damă să alegi. Sfaturi și tendințe

A fost o vreme când pantofii de sport nu se purtau aproape niciodată în afara sportului. Erau purtați pentru a alerga, a sări sau a juca tenis, dar niciodată pentru a merge pe stradă. Bineînțeles, acest lucru nu mai este cazul astăzi, deoarece adidașii au devenit un accesoriu de modă în sine.

Mărcile de lux au profitat de acest concept, iar producătorii de echipamente se întrec în a aduce la zi fostele lor best-seller-uri. Așa se face că, de la un sezon la altul, adidașii pe care îi credeam sortiți uitării revin în prim-plan și redevin must-have.

Printre aceștia se numără adidași de damă precum Stan Smith de la Adidas, Converse, Vans și, mai nou, Gazelle, Puma și Reebok Classic. Adidași de damă care sunt foarte recomandați pentru a fi purtați într-un stil care este orice altceva decât sportwear, ideea fiind de a folosi adidașii pentru a da un twist unei ținute chic, unei ținute clasice sau chiar unei ținute boho...

Mai ales când vine vorba de adidași, există o gamă extrem de largă de opțiuni. Stil, material, culori... există câte ceva pentru fiecare și este ușor să fii copleșit de alegerea unei perechi de adidași damă, deoarece există atât de multe modele!

În acest articol, vom analiza mai îndeaproape adidașii de sport la modă din 2023! Care sunt modelele de care te poți îndrăgosti și care sunt mărcile pe care trebuie să le urmărești îndeaproape.

Când vine vorba de pantofi, unii adidași damă sunt niște investiții sigure, precum aurul sau imobiliarele când vine vorba de investiții! Așa că vei avea anumite branduri precum Nike, Adidas, Puma (inclusiv adidași Puma pentru bărbați care pot fi interesanți) sau Converse care te vor salva de mulți pași greșiți! Alegând aceste branduri, ai garanția că ești în temă și că vei aduce o notă de stil mult apreciată ținutei tale.

Iată câteva recomandări de adidași damă la modă.

Pantofi la modă Adidas

Pantofii sport Adidas sunt atât iconici, cât și ultra-populari. O alchimie care atinge atât elita modei, cât și moda străzii. Modelul Stan Smith este acum purtat atât de designerul Phoebe Philo, cât și de colege, atât de bărbați, cât și de femei. Rămâne de văzut, totuși, dacă supraexpunerea sa nu va duce, în cele din urmă, la o respingere din partea celor care se preocupă de modă.

Look cu adidași roz

Adidașii roz au încetat de mult să mai fie apanajul fetelor tinere. De când moda a făcut din roz o culoare la modă, pantofii sport roz sunt la fel de populari printre persoanele de treizeci și ceva de ani în blugi de mamă și tricouri albe ca și printre adolescenții cărora le place look-ul cu pantaloni scurți din denim distruși/jachetă militară kaki. Cu toate acestea, adidașii roz deschis sunt mai ușor de purtat decât cei roz fluorescent.

Adidași damă Converse pentru o ținută la modă

Adidașii Converse sunt pantofii la modă pe care trebuie să-i ai în garderobă. Adesea, adidașii Converse sunt considerați adidași pentru bărbați, însă aceștia sunt un hit în tendințele de modă de femei de ani de zile. Atemporali, aceștia pot fi purtați cu blugi sau cu o rochie pentru a-ți accesoriza ținuta. Joase, înalte, clasice, colorate, din piele, va exista întotdeauna un model făcut pentru tine, de la All Star la Chuck Taylor. Îndrăznește să dai încredere ținutelor tale, rămânând în același timp feminină.

Ținute cu adidași damă New Balance

Adidașii New Balance au devenit un look urban clasic. Fie că este vorba de un U420 albastru marin sau de un M574 gri, aceștia se potrivesc perfect cu ultimele tendințe. Îi poți purta cu un baby doll alb sau cu o pereche de pantaloni bărbătești.

Look cu adidași damă Nike

Apreciat atât de sportivi, cât și de pasionați de modă, Nike este, fără îndoială, cel mai popular brand. Uitând de scandalurile din trecut, Nike este acum cel mai popular brand din lume datorită adidașilor Nike. Într-o perioadă în care îmbrăcămintea sportivă este peste tot, Nike se descurcă foarte bine!

Îmbracă-te cu adidași damă Reebok pentru un look la modă

Printre modelele atemporale de adidași damă, trebuie să ai o pereche de Reebok în garderoba ta de încălțăminte. Fie că este vorba de modelul Classic din piele albă sau Furylite negru, sau orice alt model de altfel, poți fi sigură că vei arăta bine și vei avea un look trendy. Pentru sport, alergare sau pur și simplu pentru a merge pe stradă, pantofii de sport Reebok sunt ideali pentru uzura zilnică.

Încalță-te cu Vans pentru un look la modă

Vans sunt, fără îndoială, pantofii preferați ai skateboarderilor și ai altor pasionați de sporturi de bord din întreaga lume. Cu toate acestea, marca californiană a reușit să cucerească fiecare garderobă datorită inventivității sale nelimitate: în carouri pentru cei mai clasici adidași de dama, în alb sau negru pentru un stil rafinat, în burgundy sau verde pentru a ieși în evidență, cu cele mai imaginative modele și imprimeuri... Există într-adevăr câte ceva pentru toate gusturile.

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: