Sisteme de alarmă și antiefracție - cadoul ideal pentru luna decembrie

Infracțiunea este o acțiune ilegală, o faptă ce prezintă un pericol social și constă în săvârșirea cu vinovăție a unei abateri de la legea penală, care este sancționată de lege. Infracțiunile pot fi de mai multe feluri, printre care se numără și furtul sau spargerea de locuințe sau clădiri.

Momentul prielnic pentru spargerile de case sunt sărbătorile, mai ales cele de iarnă, în acest anotimp simțindu-se o creștere semnificativă a infracțiunilor. Conform statisticilor, numărul spargerilor de locuințe crește cu aproximativ 40-50% pe perioada sărbătorilor de iarnă, atunci când oamenii pleacă în diverse locuri, în vizite sau în vacanțe.

În același timp, pe lângă cele spuse mai sus, se apropie și perioada cadourilor. Fiecare dintre noi suntem puși într-o situație dificilă atunci când trebuie să alegem cadoul perfect pentru cei dragi. Dar ce ați spune să le facem apropiaților cadouri utile, care să le folosească mult timp de acum în colo și care să îi și ajute? Un dispozitiv care oferă siguranță este cadoul perfect pe care toți, cu siguranță, îl vor aprecia. Dacă nu știți de unde să achiziționați un astfel de cadou, avem noi o idee. Firma Urmet dispune de o varietate de produse, cu multiple caracteristici, cu ajutorul cărora locuința celor dragi va fi în siguranță indiferent de timpul în care vor fi plecați de acasă.

Iată câteva modele de interfoane inteligente, care au ca și caracteristică principală asigurarea siguranței locuinței:

Din categoria interfoanelor video vă recomandăm MODULUL DE APEL INTERFON 2VOICE MIRO - MONITOR 4.3, care are un monitor color de 4,3 inchi, cu raport de aspect 16:9 și se poate regla luminozitatea și saturația imaginii. Se poate regla luminozitatea și saturația imaginii, deține o tastă pentru deblocare și 4 taste pentru funcții suplimentare (activarea panoului de apel, apeluri interne, control automat al portii și portar).

De asemenea, din aceeași categorie, vă recomandăm MODULUL DE APEL INTERFON 2VOICE ELEKTA GLASS, lucrează pe 2 voci și are panoul de afișaj de dimensiunea 4,3 inchi, realizat din sticlă. Deține și o tastatură digitală alfanumerică, cameră color cu iluminare LED, director electronic de nume, senzor de proximitate și cititor pentru taste de proximitate.

Din categoria interfoanelor wireless vă recomandăm MODULUL DE APEL SONERIE VIDEO VISIOBELL wireless. Produsul este un modul de apel pentru interfoane, de la firma URMET, cu specificațiile că puteți, de pe smartphone-ul dvs. prin aplicația iSCS Sentinel, să vizualizați și să răspundeți vizitatorilor dumnavoastră de oriunde și oricând. Astfel, vor avea acces în locuința dumneavoastră doar cei care vor fi avizați.

Vă recomandăm sa accesați site-ul URMET, deoarece aici se găsește o varietate de soluții pentru kit videointerfon wireless și interfon casă cu cartelă și soluții inteligente pentru control acces ușă și sistem acces cu cod ideale pentru persoanele din domeniu care caută produse moderne și inteligente, plăcute la atingere, într-un raport avantajos calitate-preț.

Prin urmare, decât să cumpărați cadouri pe care cei dragi nu le vor folosi vreodată, mai bine le luați ceva ce vor folosi și mai mult de atât li se va oferi siguranța de care avem nevoie fiecare. De asemenea, la fel de important este ca montajul trebuie realizat de către profesioniști, oameni cu experiență, pentru a vă bucura din plin de toate opțiunile dispozitivelor alese neapărat de la firme cu o bună reputație. Alegeți siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

 
 

Vizualizări: 700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: