Ce au căutat românii pe Google despre schimbările climatice

Google prezintă căutările populare legate de schimbările climatice și protecția mediului în România, cu ocazia Zilei Pâmântului, marcată în fiecare an pe 22 aprilie. Datele acoperă ultimele 12 luni, respectiv intervalul martie 2022 - martie 2023 - și oferă o privire în detaliu asupra preocupărilor românilor privind mediul.

Totodată, cu ocazia Zilei Pământului, Google lansează un site global care prezintă date despre trendurile în acțiunile de protejare a mediului, concentrându-se pe trei subiecte principale: deplasare; reducerea deșeurilor și economisirea resurselor în fiecare acasă.

Scopul site-ului este de a oferi utilizatorilor dovada socială a impactului acțiunii individuale. El este disponibil la goo.gle/climatetrends.

La capitolul schimbări climatice, întrebarea cel mai des adresată pe Google în România, în ultimul an, a fost „ce înseamnă schimbare climatică”.

Printre cele mai populare întrebări adresate de români pe Google pe tema schimbărilor climatice sunt și cum să combați încălzirea globală, care sunt efectele ei asupra mediului sau cum să prevenim poluarea au fost între.

În plus, românii au vrut să știe de ce avem nevoie de educație privind schimbările climatice.

Întrebări populare legate de schimbări climatice și încălzire globală adresate de români pe Google în perioada martie 2022 - martie 2023

    Ce înseamnă schimbare climatică

    Cum să combați încălzirea globală

    De ce avem nevoie de educație privind schimbările climatice

    Ce efecte are încălzirea globală asupra mediului

    Cum prevenim poluarea

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: