Campanii gratuite de sterilizare a câinilor și pisicilor în Gorj

Asociația Pro Animals anunță că va desfășura campanii gratuite de sterilizare a câinilor și pisicilor. Prima va avea loc pe 27 aprilie, în comuna gorjeană Dănești. Apoi, pe 28 aprilie, caravana va ajunge la Cîlnic.

Doritorii pot face programări prin mesaj la numărul 0748128129 și vor fi contactați de organizatori pentru confirmare și stabilirea locației.

În Târgu Jiu, de altfel, voluntarii de la Pro Animals două campanii privind sterilizarea animalelor. “Este vorba despre campania comunitară care se adreseaza cainilor si pisicilor fara stapan, care se afla pe domeniul public pentru a preveni inmultirea necontrolata. Aceasta campanie se adreseaza tuturor iubitorilor de animale care se implica in rezolvarea problemei animalelor fara stapan si le aduc la cabinet pentru a fi sterilizate!

Campania socială se adreseaza proprietarilor fara posibilitati materiale care au adoptat caini si pisici rasa comuna. Totodata, facem un apel, daca va permiteti financiar sa acoperiti integral costurile unei sterilizari/castrari, o singura data in viata animalutului dvs, va rugam sa o faceti si sa nu ocupati locul in programul social dedicat persoanelor cu posibilitati financiare reduse”, mai transmit organizatorii.

 

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: