Ce au descoperit doi tineri în timp ce strângeau gunoaiele îngropate de primărie

Autoritățile locale din comuna Turcinești au încercat să saboteze inițiativa unei tinere care a dorit să organizeze astăzi o acțiune de ecologizare și au reușit. După ce utilajele primăriei au acoperit cu pământ munții de gunoaie, niciun localnic nu a mai luat parte la acțiune.

Cu toate acestea, inițiatoarea acțiunii de ecologizare nu s-a dat bătută și a mers astăzi împreună cu soțul ei să "dezgroape" gunoaiele "ascunse" de autorități.

Marea surpriză a fost descoperirea, în zona Aleea Zăvoiului Jiului, a saci întregi cu piei de animale, fapt care a determinat imediat notificarea Poliției Animalelor.

"20 de saci în 4 ore! De unde am scos gunoiul? De sub pământ, îngropat cu excavatorul! Pe listă avem următoarele: materiale de construcții, haine, plastic, sticle, încălțăminte și câțiva saci cu piele jupuită de pe animale! Oameni buni, haideți să ne unim cu toții și să nu mai aruncăm gunoaiele pe unde apucăm. Iar dacă vedem pe cineva din afara comunei să sesizăm acest lucru la autorități! Iar pe autoritățile avizate le rog pe această cale să facă lucrurile cu cap, dacă tot doresc să le facă, să se asigure că funcționează camere de supraveghere și să ia măsurile necesare să punem punct acestei situații. Suntem ca un cartier al orașului Târgu-Jiu, nu e ca și cum ne aflăm poziționați undeva în munți.", a declarat Andreea Stoica.

Polițiștii de la Poliția Animalelor au stabilit că pieile ar proveni de la bovine și ovine și încearcă să afle cum au ajuns pe malul Jiului.

Galerie foto




Vizualizări: 6,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: