Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce au discutat Vîlceanu, Barbu şi Chivu

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că decizia în cazul Rovinari va fi luată în această seară. Marţi, Tudor Barbu şi Dan Vîlceanu s-au întâlnit la o terasă din Târgu Jiu cu Laurenţiu Chivu, actualul primar interimar al Rovinariului. Vîlceanu a declarat că întâlnirea a solicitat-o Chivu, iar subiectul a fost schimbarea primarului din oraş, însă nu a dorit să dea detalii. Vîlceanu a mai spus că a avut o întâlnire şi cu Robert Filip, fiul fostului primar Dorin Filip. Se vehiculează informaţia că Filip nu-l doreşte pe Chivu în fruntea primăriei.

Liberalii au 10 din 17 consilieri la Rovinari şi pot decide primarul interimar, variantele lor fiind Florin Mihai şi Eugeniu Staicu. În acelaşi timp, Chivu pare că se bucură de susţinerea localnicilor, unii dintre aceştia punând la cale şi un protest, pe reţelele de socializare, în cazul în care va fi schimbat. În această seară, la ora 20, va fi o întâlnire cu organizaţia din Rovinari şi se va lua o decizie: fie păstrarea lui Chivu, fie numirea unui liberal.  

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: