Ce cadou a primit Alina Vidican de la iubitul milionar

Fosta soţie a lui Borcea, Alina Vidican, a primit un cadou superb de la iubitul milionar. Ea s-a stabilit în Statele Unite şi urmează să se căsătorească cu iubitul său Claude Senhoreti în luna august.

Alina Vidican duce o viață de lux în Statele Unite ale Americii. Fosta soție a lui Cristi Borcea se va căsători cu iubitul ei Claude Senhoreti la sfârșitul lunii august.

Logodnicul Alinei Vidican este pilot de curse și un antreprenor de mare succes. Claude Senhoreti este un om de afaceri celebru în Miami, fiind originar din Brazilia. Milionarul are venituri impresionante din domeniul auto și în cel imobiliar, fiind unul dintre cei mai bogați oameni din domeniu.

De asemenea, iubitul fostei soții a lui Cristi Borcea se mai ocupă și de administrarea a trei companii care au ca domeniul de activitate mașinile exotice sau clasice, magazin de motoare de performanță, cursă și reparații și vopsitorie auto.

Pentru că se gândește mereu la bunăstarea viitoarei sale soții, Claude și-a deschis o afacere bănoasă în pandemie, pe care i-a dăruit-o Alinei Vidican. Firma se numește Miami Exotic Auto Racing şi este o companie care le oferă celor care adoră mașinile puternice experiența de a conduce mașini precum Ferrari și Lamborghini, pe pistă de curse, asistați de instructori profesioniști.

Vizualizări: 1,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: