Horoscop

Valabil pe 24/25 iulie

Berbec: Se poate să vă cultivaţi un talent, să luaţi nişte lecţii, după care să şi puneţi în practică ce-aţi învăţat şi să câştigaţi şi bani, eventual.

Taur: O reuşită în formulă de echipa – se poate să fie şi o muncă în particular şi care să vă suplimenteze veniturile, dar pot fi şi nişte apropiaţi care v-ajută la treabă.

Gemeni: Poate faceţi un sacrificiu financiar pentru copii şi-i trimiteţi într-o tabără sau le plătiţi nişte ore ca să practice un sport, sau nişte activităţi creative.

Rac: O să vă ocupaţi de mai multe treburi în paralel şi recuperaţi ce nu s-a putut face acum vreo două luni şi-ncheiati o situaţie, lichidaţi restanțele.

Leu: Voi sunteţi puşi pe fapte mari şi or să vă reuşească iniţiativele c-aveţi energie şi oamenii la care veţi apela să v-ajute or s-o şi facă.

Fecioară: V-o fi ajuns şi pe voi oboseala şi-ar fi momentul să vă luaţi câteva zile libere sau să mai slăbiţi ritmul săptămâna asta să vă mai reveniţi.

Balanță: Munca voastră n-o să treacă neobservată, o să vă primiţi banii cuveniţi, se poate să beneficiați şi de alte avantaje, printre care o numire în funcţie.

Scorpion: Sfera deplasări, şi cu treabă şi fără, e ofertantă şi-ar fi de profitat să daţi o fugă să rezolvaţi nişte treburi, sau să vă deconectaţi.

Săgetător: Vi se propune o colaborare, dar numai dacă staţi bine cu timpul o s-acceptaţi, ca să vă puteţi exprima şi altfel, că va displace monotonia.

Capricorn: Se poate să-ncepeți tratativele pentru o nouă afacere, un proiect de amploare şi să vedeţi ce se mai întâmplă, la ce concluzii o s-ajungeţi după concediu.

Vărsător: E mult de lucru la serviciu, dar o s-aveţi spor la treabă, că n-o să fiţi lăsaţi la greu, or să mai pună şi ceilalţi colegi, parteneri de afaceri, umărul.

Pești: O să vă mai ocupaţi de casă, mai cumpăraţi lucruri noi, pe altele o să le mai reparaţi, printre care şi maşina – dacă nu sunt destui banii pentru altă nouă.

Vizualizări: 1,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: