Ce cote ai să pariezi pe cartonaşe roşii?

Pariurile pe cartonaşele arătate într-un meci îţi pot aduce câştiguri destul de bune dacă ştii cum să pariezi şi mai ales ce strategii să foloseşti ca să ai doar bilete pe verde. Când pariezi peste 2.5 goluri ai în vedere golurile, dar la cartonaşe e ceva mai simplu. Poţi să pariezi total cartonaşe în meci sau total cartonaşe per echipa.

Dar poţi să pariezi şi în funcţie de ce jucători primesc cartonaşele, dacă e sau nu cartonaş roşu în joc, ce echipa ia cele mai multe cartonaşe. Adesea la ponturile din fotbal vei găsi pariuri pe total cartonașe galbene, fiind mai predictibile.

La total cartonaşe primite contează doar câte cartonase sunt per meci, nu per echipe, ce se întâmplă la fiecare echipă nu va conta deloc.

Cartonașele roșii la pariuri sportive


Dacă ne referim doar la cartonaşele roşii poţi paria total cartonase roşii peste/sub, mai multe mai puţine cartonaşe roşii, cartonaşe roşii direct da / nu, se arata cartonaş roşu sau nu direct, cartonaşe roşii echipa gazdă, oaspeţi da/nu, primeşte sau nu o echipă cartonaşul roşu, ultima echipă ce ia cartonaş roşu etc. Un anumit jucător poate primi cartonaş roşu, se poate întâmpla că se marchează şi se primeşte cartonaş roşu şi pe aceste situaţii se va putea paria. Ca să ştii dacă vine sau nu un cartonaş roşu în joc te vei orienta în funcţie de temperament, de tempo sau de tactici.

Cotele sunt foarte bune dacă pariezi pe cartonaşele roşii din meciuri, sunt de peste 1.00, însă pot fi şi mai mari în funcţie de probabilitatea să ai sau să nu ai cartonaşe roşii. Ce cote ai să pariezi pe cartonaşe roşii? Poţi să pariezi cote exact ca la goluri, cu cât mai mici, cu atât mai bine, nu vrei să rişti nimic. În jur de 1.50 e o cotă bună la pariuri pe cartonaşe, cotele finale nu ar trebui să depăşească 2.00 dacă vrei să îţi asiguri câştiguri constante de fiecare dată. Gândeşte bine cotele şi vezi ce au şi casele de pariuri, compară şi încearcă să ai mereu cotele chiar mai mici de 1.40 dacă ai mai multe evenimente per bilet.

Cum alegi pariurile în funcție de cote?

Ţine minte că o cotă este invers proporţională cu probabilitatea întâmplării evenimentului pe care tu l-ai anticipat pe bilet. Asta înseamnă că dacă vei vâna doar cote prea mari şansele tale de reuşită la pariuri pe cartonaşe roşii vor scădea foarte mult. Cu trei sau patru evenimente per bilet şi cote alese bine la pariurile pe cartonaşe roşii ai câştiguri asigurate şi te vei bucura şi de un profit pe termen scurt.

Chiar dacă aceste cote nu sunt cele mai relevante în alegerea evenimentelor sportive, ele te pot ajuta să înțelegi care echipă are șanse mai mici de câștig.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: