Ce este un sex shop? Cum să faci experiența cât mai plăcută atunci când vizitezi unul

Un sex shop este un magazin conceput pentru vanzarea jucariilor erotice pentru adulti cum ar fi: vibratoare, masturbatoare, butt plug-uri, produse de lenjerie intima sau suplimente cu tot felul de efecte menite sa condimenteze sau potentieze viata sexuala a cuplurilor.

Cam orice jucarie care are rolul de a imbunatati performantele sexuale poate fi gasita intr-un sex shop. Atat cei pasionati de condimentarea jocurilor in cuplu dar si jocurile solo pot gasi produse ce ii vor ajuta aici.

10 Reguli de care să ții cont atunci când faci cumpărături într-un sex shop

Tuturor ne place sexul, fie ca este facut cu un partener sau solo. Unele jucarii "orbraznice" din sex shop pot face aceasta experienta chiar mai placuta. Cu toate astea, multi dintre noi inca suntem retincenti atunci cand trebuie sa mergem intr-un astfel de magazin.

Daca vrei sa faci ai parte de o experienta mai placuta atunci cand mergi intr-un sex shop precum justlove.ro, iata cateva sfaturi ce te vor ajuta.

1. E ok sa vii cu un prieten

Atunci cand mergi intr-un sex shop, totul poate fi coplesitor. Toate vibratoarele,  toate jucariile concepute pentru placere te pot face sa te simti extrem de vulnerabila. Invitarea unui prieten sa meraga cu tine intr-un astfel de magazin poate face toata aceasta experienta mult mai relaxanta si distractiva.

Ai pe cnieva cu care sa razi atunci cand vezi un produs ciudat si nu te vei simti ca o ciudata care se afla singura intr-un astfel de magazin.

Dezavantajul ar fi ca acea persoana trebuie sa fie o prietena foarte buna, care sa iti cunoasca toate secretele sexuale. Altfel, iti va fi foarte greu sa cumperi anumite produse in fata ei daca simti ca te va judeca. Daca prietena ta nu stie, de exemplu ca esti pasionata de jocuri anale, iti va fi greu sa cumperi un butt plug in fata ei, deoarece iti va fi frica ca te va judeca.

2. Gandesteste-te ca sex shop-ul este doar un magazin obisnuit

 

 

Nimeni nu ar trebui sa se simta rusinat intr-un astfel de magazin. La urma urmei, este un magazin de comert ca oricare altul, doar ca in loc sa vanda produse alimentare, carti sau alte accesorii, vinde produse sexuale.

Daca vrei sa ai parte de o experienta placuta intr-un sex shop, comporta-te ca intr-un magazin obinsuit. Vanzatorii nu te vor judeca. Au vazut mai multe decat crezi. Rolul lor este sa te ajute sa cumperi jucaria potrivita. Asadar, nu e nimic gresit sa te duci sa ceri recomandarea vanzatorului pentru anumite produse. Nu trebuie sa iti fie rusine!

Atinge jucariile cu incredere

Motivul pentru care multe persoane aleg sa mearga personal intr-un sex shop si sa nu comande online este ca vor sa vada exact cum arata produsul cumparat si sa il atinga. Nu este nimic rau daca atingi produsul respectiv.

Chiar este indicat, pentru a te asigura ca iei decizia corecta. Acesta este motivul pentru care multe jucarii erotice au o bucatica din material expusa.

3. Informeaza-te

Informarea inainte de a merge la un sex shop poate fi o tehnica eficienta, asadar stii cam ce cauti. Atunci cand esti familiarizat cu jucariile respective te vei simti mai in largul tau intr-un sex shop.

Informeaza-te cat mai mult despre produsele dorite. Vanzatorul iti poate da o idee despre produsul respectiv, dar e bine de stiut faptul ca aceasta este o parere personala. Ceea ce este placut pentru cineva poate sa nu fie la fel de placut pentru alta persoana. Asadar citeste cat mai multe review-uri pe internet inainte sa alegi un produs pe care doresti sa il cumperi.

De asemenea, informeaza-te si in legatura cu detaliile tehnice pentru a te asigura ca sunt pe placul tau. Materialul din care e facuta jucaria, durata de functionare a bateriei si rezistenta la apa sunt unele din cele mai importante detalii tehnice pentru majoritatea cumparatorilor.

4. Lasa vanzatorii din sex shop sa iti recomande anumite jucarii

Vanzatorii din sex shop sunt persoane experimentate ce adesea au parte de training pentru a sti cat mai multe despre jucariile respective. De asemenea, acestia stiu cum puna o intrebare. Nimeni nu-ti va adresa intrebari directe. In schimb, vor incerca sa faca clientul sa se simta cat mai relaxat in timpul vizitei.

5. Nu alege orice lubrifiant

Exista o diferenta uriasa intre lubrifianti, in functie de brand. De exemplu, lubrifiantii Yes sunt primii lubrifianti din lume cu certificat organic. Este mai bine sa lasi vanzatorul sa iti recomande unul de calitate. De cele mai multe ori, pretul exprima calitatea produsului.

Exista nenumarate tipuri de lubrifianti, asadar asigura-te ca nu te grabesti atunci cand este vorba de alegerea unuia. Exista lubrifianti cu efect de incalzire, cu efect de furnicaturi sau unii care pot fi folositi pe post de ulei de masaj.

Cel mai important insa este sa stii diferenta intre un lubrifiant din silicon, unul pe baza de apa si unul din ulei. Alege unul in functie de modul in care doresti sa il folosesti.

6. Daca nu stii ce lubrifiant sa eri din sex shop, alege unul pe baza de apa

Lubrifiantii pe baza de apa sunt cei mai buni. Sunt prietenosi cu pielea si sunt buni pentru orice tip de sex. Lubrifiantii pe baza de silicon tin mai mult, dar pot nu sunt recomandate pentru a fi folosite impreuna cu jucariile din silicon. Mai mult de atat, e nevoie de sapun pentru a inlatura lubrifiantul ramas.

Daca nu stii ce tip de lubrifiant sa cumperi, aleg unul pe baza de apa, pentru ca sunt recomandati la orice tip de sex, indiferent ca folosesti sau nu un prezertavit sau ca folosesti sau nu o jucarie erotica.

7. Vanzatorii din sex shop nu te vor judeca

Cel mai probabil, atunci cand cumperi o jucarie din sex shop, iti va fi rusine de vanzatori. Este bine de stiut ca aceste persoane sunt experte si nu te vor judeca. Au vazut cu siguranta mai multe decat crezi. Nu te vor privi ca pe o ciudata. Poti vorbi deschis cu ei despre fanteziile tale. Totul va ramane intre voi!

Intrebari de genul "Nu am avut niciodata un orgasm, imi poti recomanda o jucarie?" sunt extrem de intalnite intr-un astfel de magazin. La urma urmei, cam astfel de produse vinde. Asadar, nu-ti fie frica sa ceri recomandarea unui expert! Vorbeste deschis despre ceea ce cauti.

8. Exista insa o limita

Nu este bine sa spui mai mult decat e nevoie. La urma urmei, si ei sunt oameni. Nu te vor judeca, dar incearca sa nu fii foarte explicita. Mai ales daca sunt alti clienti in sex shop, acestia se pot simti inconfortabil daca explici vanzatorului tehnicile sexuale pe care le aplici. Explica concret vanzatorului ceea ce cauti, fiind cat mai putin explicita.

9. Nu-ti fa griji, sacosele din sex shop nu au brand pe ele

Multe persoane vin intr-un sex shop cu o sacosa proprie, gandindu-se ca vor iesi de acolo cu una cu brandul magazinului pe ea. Acest lucru insa nu este adevarat. Aceste magazine pun mult accent pe discretie, asadar nu vor avea brandul inscriptionat pe ele.

10. E ok sa razi de anumite produse

Sunt multe produse in sex shop care sunt de-a dreptul amuzante - Acesta unul din rolulile lor. Nu e nimic in neregula daca iti vi sa razi atunci cand vezi o astfel de jucarie. Poti rade linistita, nu se va supara nimeni!

Tinand cont de aceste 10 reguli, poti avea parte de una din cele mai placute experiente intr-un sex shop. De fapt, daca razi, vei reusi sa te simti mai in largul tau iar vanzatorii experti exact asta doresc - sa te simti cat mai bine pe durata vizitei in magazinul respectiv.

Vizualizări: 1,882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: