Ce fel de emisiune va realiza Dan Negru la Kanal D

Vedeta Tv Dan Negru dă start castingului pentru cel mai simplu şi uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii. Acesta va începe în curând noua sa emisiune de la Kanal D pentru care s-a anunţat deja castingul.

Kanal D a anunţat deja cine poate participa la noua emisiune a lui Dan Negru. „Dan Negru, maestrul de ceremonii al acestei noi călătorii pline de spontaneitate şi inteligenţă, îşi aşteaptă candidaţii. Toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani şi îsi doresc să intre în jocurile minţii se pot înscrie în cursa pentru show-ul televizat pe pagina  https://casting.kanald.ro, urmând paşii indicaţi.”, au anunţat cei de la Kanal D.

„Emisiunea va fi cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit până acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!", a precizat Dan Negru, care a dat indicii pentru cei care doresc să se înscrie la noua emisiune- concurs: „Dacă ai un vocabular vast, îti merge mintea şi îţi place să te joci cu cuvintele, intră în jocul nostru! E simplu: noi dăm definiţia, tu ne dai soluţia! Punem preţ pe fiecare cuvânt în cel mai mai simplu quiz show din România. Înscrie-te, aşadar, în competiţia minţii, intră pe  https://casting.kanald.ro pentru a face primul pas într-o călătorie ce combină spiritul ludic şi inteligenţa cu frumuseţea şi emoţia spectacolului de televiziune”.

Numele emisiunii nu a fost făcut public şi nu s-au oferit nici informații dacă formatul emisiunii este unul nou sau preluat.

Vizualizări: 853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: