Ce înseamnă pariatul la recuperare?

Pariurile sportive sunt până la urmă şi un joc de noroc. Totul ţine de noroc, dar şi de intuiţia ta, de ce se întâmplă pe teren. De multe ori câştigi când te aştepţi mai puţin, însă sunt şi situaţii când pierzi zile la rând. Când numărul biletelor necâştigătoare la pariuri este prea mare, apar bilete necâştigătoare consecutive suntem tentaţi să jucăm la recuperare.

Cât de periculos este pariatul la recuperare?

Pariatul la recuperare este extrem de periculos şi ne poate duce rapid în zona dependenţei de pariuri, ne poate lăsa fără niciun ban în buzunar. Ideea din spatele pariatului la recuperare e simplă: nu ai câştigat o perioadă şi când pariezi din nou vrei să recuperezi aproape totul. Miza va fi prea mare la următorul pariu, profitul ar trebui să fie egal sau mai mare cu pierderile suferite.

Ca să apară acest comportament câştigul total va fi mai mic decât sumele mizate, depuse la începutul parierii. În unele cazuri pariorii vor să recupereze toate pierderile din trecut cu un singur pariu, bilet, asta deşi profitul este mare faţă de mize şi depuneri iniţiale. Profitul şi banca vor dispărea subit dacă pariem la recupare. Acest lucru se întâmplă și când se joacă la păcănele la casino online Romania.

Dacă pariezi on-line s-ar putea să fii tentat să joci la recuperare mai ales dacă ai şi bonusuri şi o parte din banca totală este acoperită fix de acestea. Rişti, dar rişti degeaba pentru că vei pierde şi mai mult sau tot ce ai.

Cât de importantă este gândirea atunci când pariezi?


La fel ca în cazul jocurilor de cazino, atunci când pariezi la recuperare ești tentat să pui cât mai mulți bani în joc, din dorința de a-i multiplica. Din nefericire, nu întotdeauna pariorii reușesc să-și recupereze investiția.

La parierea la recuperare nu mai gândeşti raţional, nu te mai poţi stăpâni şi ajungi să ai cote şi bilete care nu îţi vor aduce câştigurile dorite, ştii asta, dar vei continua să pariezi. Stăpânirea de sine e singura ta armă în faţa unei astfel de situaţii. Dacă ştii să te stăpâneşti când pierzi la pariuri, să nu te enervezi, să gândeşti limpede şi să te opreşti o perioadă din pariat sau să schimbi strategiile de pariere, să te documentezi şi să ai o bază când pariezi din nou vei evita parierea la recuperare.

Este foarte important să conştientizezi ce faci, mai ales dacă eşti începător şi te aştepţi să câştigi mult într-o perioadă scurtă. Câştigurile din pariuri nu apar peste noapte, ai nevoie de experienţă, de analize detaliate ale meciurilor, de strategii ca să reuşeşti să ai venituri foarte bune. Pariatul la recuperare nu te va ajuta cu nimic (poate te va ajuta să scapi de frustrările acumulate), vei pierde bani, timp şi probabil vei renunţa să mai pariezi.

Vizualizări: 341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: