Întâlnire cu fostul antrenor pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu se deplasează la Chiajna în această etapă, unde va întâlni Concordia. Pentru echipa recent revenitului pe bancă Florin Stângă, va fi o întâlnire specială și cu un fost antrenor care s-a bucurat de mare succes la Târgu Jiu, Eugen Trică.

ACS Viitorul Târgu Jiu are un meci dificil din două puncte de vedere, întâlnește o echipă de top din Liga 2, cu pretenții de promovare, dar și pe fostul antrenor din sezonul trecut, Eugen Trică, cel care a avut două mandate bune pe banca echipei lui Nicolae Sarcină, despărțirea de acesta fiind controversată. Concordia Chiajna a suferit, luni seară, primul eșec în campionat de când a fost preluată de Eugen Trică. Ilfovenii au pierdut un meci important în sezonul regulat, 0-1 la Oțelul Galați, una dintre adversarele în lupta pentru accederea în play-off și mai apoi la promovare.

Anterior, trupa lui Trică reușise două victorii în Liga 2 cu noul antrenor (4-1 la Poli Timișoara și 2-0 cu Progresul Spartac), fiindcă, altfel, echipa a debutat cu o înfrângere cu noul ”principal”, 0-2 acasă cu ”U” Cluj, însă acest meci a avut loc în Cupa României.

În etapa a 11-a, Concordia Chiajna joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu cu ACS Viitorul Târgu Jiu (locul 14, 12 puncte), echipă care săptămâna trecută s-a despărțit de antrenorul Florin Stîngă, iar săptămâna aceasta l-a reinstalat în funcție.

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: