Ce înseamnă să fii sexy? Află cum să fii seducătoare la orice vârstă!

Ți s-a întâmplat vreodată să te întrebi cum de reușesc să fie sexy starurile trecute de 50-60 de ani? Sharon Stone, Tina Turner, Sofia Loren – și lista poate continua – știu cum să se facă atrăgătoare în continuare, deși au trecut demult de prima tinerețe! 

Află cum poți să te menții proaspătă și tentantă pentru partenerul tău, indiferent de vârsta pe care o ai!

Ce are ea și nu am eu?



Dacă ți-ai pus măcar o dată în viață această întrebare, atunci știi că secretul atractivității nu stă în cât de bine știi să împăturești sarmale, să tricotezi pulovere sau să redecorezi casa. Oricât de mult i-ar plăcea partenerului de viață toate acestea, nimic nu se compară cu latura erotică.

O relație de cuplu are nevoie să fie reinventată din când în când. Iar pentru a te menține pe primul loc în topul femeilor atractive pentru iubitul sau soțul tău, ai la îndemână câteva soluții funcționale. Desigur, poți să apelezi uneori și la afrodiziace, însă secretul constă în ceea ce faci zi de zi.

 

Ce poți face să păstrezi scânteia iubirii aprinsă?


1. Nu pica în capcana delăsării. Pe vremuri, se spunea că doamnele nu trebuie să își lase niciodată soțul să le vadă nemachiate , necoafate, nearanjate. Astfel, femeile erau sfătuite să se trezească întotdeauna primele și, înainte ca soțul să se trezească, să se ocupe de aspectul lor.

În prezent, însă, lucrurile s-au mai schimbat. Nu este nicio problemă dacă te vede uneori și cu fața șifonată de pernă, însă ai grijă să te aranjezi zilnic, încă de dimineață, astfel încât el să înțeleagă că ești interesată să arăți cât mai bine pentru el.

2. Cumpără-ți accesorii sexy. De la sutiene erotice și până la diverse jocuri și jucării – în funcție de cât de curajoasă ești și de gusturile voastre comune – toate acestea nu sunt decât sarea și piperul care condimentează o relație.

3. Vorbește deschis despre dorințele tale intime, despre fantezii și plăceri „vinovate”. Bărbaților le plac astfel de discuții – vor vedea că ești interesată, că manifești încredere, că nu te-ai plafonat.

4. Controlează-ți greutatea: ai grijă la alimentație și fă sport sau mișcare. Nu este neapărat necesar să arăți ca și când ai fi coborât din paginile unei reviste de modă – dar este foarte util să îți păstrezi conturul feminin. În plus, dacă eviți depunerea kilogramelor în plus, vei fi și mai sănătoasă și vei avea și mai multă încredere în tine.

5. Gestionează cu calm momentele tensionate. Chiar dacă simți uneori impulsul de a reacționa negativ, ține-ți nervii în frâu și evită să spui cuvinte sau să faci gesturi pe care le vei regreta mai târziu. Impulsivitatea este unul dintre cei mai mari dușmani ai unei relații. Respiră adânc, numără până la 10 și folosește-ți rațiunea. În plus, un zâmbet sau o mângâiere pot face minuni! Fii tu cea care conduce lucrurile către rezolvare! Majoritatea bărbaților consideră că și inteligența este sexy!

Pe scurt, pentru a fi atrăgătoare pentru partenerul tău, trebuie ca, mai întâi de toate, să te valorizezi tu însăți. Caută să fii zi de zi cea mai bună versiune a ta, iar efectele nu vor întârzia să apară!


Sursa foto: Pexels.com

Vizualizări: 1,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: