Reghecampf are planuri de nuntă după divorţ

Laurențiu Reghecampf și iubita sa Corina și-au făcut planurile pentru nunta care va avea loc după divorţul antrenorului de Anamaria Prodan.  Mihai Rotaru va fi nașul de cununie al antrenorului de la Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au făcut planurile pentru nuntă, iar cei doi au ales ca Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, să fie nașul lor. Corina Caciuc a rămas însărcinată cu Laurențiu Reghecampf și îi va dărui o fetiță peste șase luni. Acesta este și motivul pentru care antrenorul Universității Craiova a pus piciorul în prag. Vestea că tânăra brunetă este însărcinată și îi va dărui al treilea copil l-a făcut pe Laurențiu Reghecampf să își facă și planuri de viitor cu noua lui iubită.

Laurențiu Reghecampf a anunțat pentru CANCAN.ro că a depus actele ca să divorțeze de Anamaria Prodan, femeia care îi era alături de mai bine de 15 ani și care i-a dăruit un băiat. Astfel, sursa citată a anunțat că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt tot mai hotărâți să își unească destinele în fața lui Dumnezeu și au deja și nași. Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, va fi nașul de cununie al cuplului, toate acestea după ce se va pronunața divorțul antrenorului.

Vizualizări: 1,562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: