Horoscop

Valabil pe 9/10 octombrie

Berbec: Ești direct și laconic când comunici, lucru apreciat în special de autorități, de persoanele în poziții-cheie. Nu stai să cauți expresii care să înfrumusețeze sau să îndulcească ceea ce ai de spus. Zi bună să iei decizii legate de o vânzare, de o achiziție, un contract, o asociere.

Taur: Ai parte de o zi cu spor, productivă, eficientă, mai ales dacă este vorba de a lucra în echipă cu oameni în care ai încredere sau care te inspiră ori dacă e nevoie să finalizezi o lucrare la care ai depășit termenul-limită. Închizi o etapă și redeschizi o nouă ușă.

Gemeni: Îți exprimi cu ușurință gândurile, părerile, convingerile, intențiile. Moment bun pentru a verbaliza tot ceea ce simți, ce crezi, ce îți dorești. Vorbești liber, deschis, pe înțelesul tuturor, și eviți orice urmă de conflict. Cadru astral bun pentru drumuri, legătura cu străinătatea.

Rac: Sunt bine aspectate inițiativele, proiectele în grup. Poți întâlni pe cineva cu care vei avea sarcini comune, cu care vei avea unele discuții interesante, profunde, și cu care ai putea, în timp, să construiești o relație de prietenie.

Leu: O zi bună pentru a începe un capitol nou, pentru a-ți face curaj pentru o nouă etapă, pentru noi demersuri legate de un proiect la care ții. Ai o viziune realistă, vezi dincolo de aparențe, ești atent, flexibil, îți asculți intuiția, faci alegeri înţelepte, mature, spun astrele.

Fecioară: Deseori, nu tot ce îți prezintă sau îți arată ceilalţi este exact așa cum se vede. Ideea pe care ar trebui să o reții este că după ambalaj s-ar putea să nu descoperi un conținut care să te bucure, să te mulțumească, de aceea ar fi bine să te-ngrijești de propria grădină.

Balanţă: Cauți să te împriete-nești, să-i atragi, să-i înveselești pe cei cu care vei interacționa astăzi, pentru că ai nevoie să oferi lumină, bucurie și să primești suport și înțelegere din partea acestora. Zi bună pentru a-ți suna prietenii, pentru a avea discuții cu colegii.

Scorpion: Dacă ai ambiții profesionale mărețe, sfatul astrelor este să mergi înainte, dar ascultând de propria intuiție și mai puțin de convingerile celorlalți, chiar dacă acestea nu sunt rău intenționate. Este o zi bună pentru tot ce ține de sectorul carierei.

Săgetător: Muncești cu spor, iar negocierile capătă contur, pot chiar fi puse în practică. Ai unele idei minunate de care ceilalți vor ține cont, iar tu vei simți aprecierea, mulțumirea, respectul venite de la alții. Ar fi bine să inițiezi discuții și să faci planuri de viitor cu persoana iubită.

Capricorn: Poți primi unele răspunsuri favorabile privind un proiect important. Dacă treci printr-un proces de evaluare, dacă de curând ai avut parte de un conflict, astăzi lucrurile se vor mai clarifica, se vor mai liniști. Apare cineva în preajma ta care îți va întinde o mână de ajutor.

Vărsător: Azi este despre profunzime, înțelepciune, spiritualitate. Cauți să te apropii mai mult de cineva din familie, dintre prieteni. Poate îți dorești o reconectare cu cineva din trecut, fie că va fi vorba despre un vechi coleg sau partener (nu e vorba de un partener romantic).

Peşti: Aspecte bune în sectorul comunicării, intuiției și decizii bune legate de carieră. Sunt favorizate și colaborările sau interacțiunile cu autoritățile, indiferent despre ce domeniu va fi vorba. Este esențial să-ți menții o atitudine cât mai pozitivă, te îndeamnă astrele.

Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: