Horoscop

Valabil pe 8 octombrie

Berbec: Sunt bine aspectate comunicarea prin intermediul tehnologiei și legătura cu străinătatea. Poți să afli lucruri care o să te uimească sau care o să aducă unele răsturnări în ceea ce privește sistemul tău de convingeri. Este esențial să verifici veridicitatea acestora.

Taur: Sunt posibile sincornicități interesante, te poți întâlni cu cineva care te va binedispune, îți ridică moralul, te face să zâmbești. Ar fi bine să fii atent la bârfe, la zvonuri și încearcă să nu te lași convins sau purtat de ceea ce auzi și nu ai cum să verifici.

Gemeni: Poți negocia orice aspect legat de poziția ta socială, de locul tău într-o ierarhie, îți ceri dreptul și reușeşti să-l obții. Cadru astral bun și pentru colaborări. În plus, dacă va fi nevoie să joci rolul unui mediator într-un anumit conflict, îl vei juca excelent.

Rac: Îți îndrepţi atenția asupra căminului, familiei și s-ar putea să porți discuții cu cineva drag, dar pentru că ești prea insistent poți duce convorbirea într-o direcție nedorită. Fii maleabil, nu uita de empatie, lasă deoparte așteptările mărețe și principiile rigide.

Leu: Eşti într-o formă de zile mari și poți lua decizii bune legate de o asociere, un parteneriat. Fii cu ochii în patru la propunerile, ocaziile, situațiile care apr azi. Cineva te propulsează, te ajută să grăbești unele lucruri, îți arată direcția, îţi oferă sfaturi.

Fecioară: Zi bună, echilibrată, în care te vei ține de sarcinile de rutină, de activitățile din agendă, și nu prea vei accepta intervențiile din afară sau schimbările bruște. Ești un bun comunicator, corect, onest, dar destul de reticent când îți sunt prezentate idei noi.

Balanţă: O zi bună și productivă, în special în sfera carierei. Stai foarte bine la capitolul asociere, negociere, colaborări. Fii atent la semne și indicii. Ai parte de sprijinul unei persoane care este fie mai în vârstă, fie cu mai multă putere sau influență socială.

Scorpion: Zi bună în sectorul banilor, pot apărea oportunități de care ar fi bine să ții cont, dar fii mai atent la colaboratorii, partenerii, aliații cu care interacționezi, pentru că este posibil să-ți ascundă unele detalii, informații. Cere-ți drepturile, cere adevărul.

Săgetător: Astăzi apare ocazia de a etala cunoștințele și abilitățile, de aceea recomandarea astrelor este să lași modestia deoparte pentru altă dată și să-ți arăți talentele. De asemenea, este o zi bună pentru analiză, pentru studiu, pentru dezvoltare personală.

Capricorn: Zi dinamică din punct de vedere social. Poți participa la ședințe, întâlniri, evenimente. Simți nevoia de a primi validare, recunoaștere, apreciere din partea celorlalți, fie că este vorba despre colegii de la serviciu, despre prieteni sau despre cei din familie.

Vărsător: Sunt pregnant manifestate astăzi nevoia de socializare, de parteneriate, de alianță, de apartenență. Ești în centrul atenției cu dorința ta de a întreba de toate pe toți. Eşti mai maleabil, mai prietenos și cauți să cunoști persoane noi, susțin astrele.

Peşti: Astăzi se simte nevoia de a clarifica aspecte dintr-o anumită relație, fie că este vorba despre cea amoroasă, fie parteneriat de afaceri, relație de colegialitate etc. Apare dorința pentru ascensiune socială, fii mai atent la oportunitățile legate de carieră.

Vizualizări: 1,350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: