Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce le-a spus ministrul energiei sindicaliștilor

Liderii sindicali de la Federația Univers au primit asigurări, din partea ministrului energiei, că planul de concediere va fi revizuit și că nu vor fi dați afară 2.000 de oameni. Totodată, ministrul Toma Petcu le-a promis că sindicatele vor avea, lunar, o întâlnire cu secretarul de stat Doru Vișan.

Sindicaliștii au postat pe Facebook o fotografie de la Minister și au spus și punctele abordate în discuție: revizuirea planului de concediere, conceperea BVC pe 2017, luând in calcul numărul de salariați la 31 decembrie 2016, Problemele privind exproprierile si actele normative ce țin de acestea, revizuirea strategiei energetice, mixul energetic si rolul cărbunelui in Romania, planul national de investiții privind mentenanța grupului 5 de la SE Rovinari, problemele privind rambursarea creditelor la Instituțiile bancare, guvernanta corporativa - Sistemul dualist de conducere al companiei care s-a dovedit ca nu este util și viitoarele negocieri ale CCM.

Vizualizări: 6,690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: