Ce măsuri a luat Dan Diaconescu pentru a câştiga în Gorj

Robert Filip este noul preşedinte interimar al PP-DD Gorj, potrivit unui anunţ făcut marţi la Târgu Jiu de fondatorul partidului, Dan Diaconescu, aflat la Gorj în campanie electorală. Preşedinţia organizaţiei judeţene a fost asigurată în ultimele luni de prim-vicele naţional Diana Voiculescu, după înlăturarea Niculinei Mocioi, care s-a opus alianţei cu PSD. Diaconescu spune că Robert Filip trebuie să scoată 30% în Gorj la alegerile din 2 noiembrie.

Dan Diaconescu s-a întâlnit ieri cu circa 30 de simpatizanţi ai PP-DD, la sediul partidului din Târgu Jiu. El a venit la Târgu Jiu alături de preşedinta partidului Simona Man, prim-vicepreşedintele Diana Voiculescu şi secretarul partidului Liviu Neagu. Dan Diaconescu a anunţat într-o conferinţă de presă că Robert Filip, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, va fi preşedintele interimar al PP-DD Gorj. Robert Filip trebuie să scoată pentru PP-DD 30%. „Vi-l prezint pe noul şef al organizaţiei judeţene, domnul Robert Filip. E o nouă desemnare a noastră în fruntea şefiei judeţene, în funcţie de meritele sale“, a anunţat Dan Diaconescu.

Diaconescu speră că va lua 20% la nivel naţional, iar în Gorj cam cât a luat şi la parlamentare, 30%. „Noul preşedinte să facă ce este nevoie ca domnul Ponta să nu devină preşedinte. În cazul în care domnul Ponta nu va deveni preşedinte, PSD îl va schimba din funcţie şi automat va pierde totul. Nu ne dăm înapoi de la nimic“. DD nu a scăpat ocazia de a-l taxa pe spionul Ponta. „Nimeni în străinătate nu se întâlneşte cu un fost spion, toată lumea se teme să nu fie înregistrată“, a mai spus Dan Diaconescu.

DD, ţepuit de Ponta

Dan Diaconescu spune că îl va învinge pe Victor Ponta în primul tur la Târgu Jiu, Rovinari şi Motru. El a remarcat o schimbare imediat cum a intrat în municipiu. „Dacă acum doi ani, în 2012, eram bătuţi la propriu de poliţie prin străzile municipiului, astăzi am venit escortaţi de poliţie să ajungem aici mult mai repede“, a spus Dan Diaconescu, candidatul PP-DD la alegerile prezidenţiale, în campanie la Gorj. Numai că, în 2012, Dan Diaconescu şi PP-DD erau adversarii „ciocoilor“ de la PSD. Acum, sunt aliaţi în consiliile locale şi judeţene. Diaconescu nu recunoaşte că ar fi partener cu PSD. „Partener nu am fost niciodată cu PSD. Ei au dorit să fim partenerii lor, noi am acceptat într-un final. Eu mă aflam la Vatican, nu a apucat să se usuce cerneala pe protocol şi au pus la cale ordonanţa 55, ordonanţa anti-PPDD“, a spus Dan Diaconescu.

Ulterior el a spus că şi-a luat ţeapă şi nu a crezut că Victor Ponta este atât de „mincinos şi lacom“. Chiar şi aşa, la Gorj funcţionează alianţa PSD - PP-DD. „Nu continuăm (n.red- alianţa).  E greu să alegi între doi bandiţi. Atâta timp cât vor avea un proiect bun, pozitiv, în şedinţa de mâine vom vota, când au un proiect nociv, nu vom vota cu ei. Nu înseamnă că dacă nu vom vota cu PSD vom fi cu ACL“, a explicat Dan Diaconescu. „Adio Traian Băsescu, vine Dan Diaconescu“, a spus liderul PP-DD la plecare de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: