Ce obiecte din casă îţi aduc nefericire

Există unele momente când nu ne simțim bine în propria casă, atmosfera este apăsătoare și nu ne dăm seama din ce motiv. Starea de spirit poate fi influențată de unele obiecte pe care le avem în jurul nostru și care ne transmit o energie negativă inexplicabilă. 

Se presupune că la noi acasă ne simțim cel mai bine, pentru că am decorat și aranjat lucrurile astfel încât să ne dea o stare de bine și să ne ajute să ne relaxăm după o zi plină. Cu toate acestea, sunt momente în care nu ne simțim tocmai bine în propria locuință și avem o stare de spirit negativă, fără vreun motiv anume. Această stare are legătură cu obiectele care ne înconjoară. Dincolo de lucrurile cumpărate de noi și care ne plac, cu toții avem în casă o mulțime de obiecte primite sau moștenite, care ne transmit o stare neplăcută atunci când intrăm în contact cu ele. Poate fi vorba despre lucruri pe care le-am primit de la persoane cu care nu avem tocmai o relație apropiată și care ne aduc aminte de ele de fiecare dată când le vedem, de aceea le ocolim. În ceea ce privește obiectele moștenite, acestea pot avea o încărcătură spirituală chiar mai mare, mai ales dacă provin de la rude sau persoane apropiate care nu mai sunt printre noi. O bijuterie, un obiect decorativ, o piesă de mobilier sau un tablou, de exemplu, ne pot aduce aminte permanent de persoana de la care le-am primit și oricât de tare le-am aprecia, gândurile acestea ne pot întrista de multe ori.

Pentru a face ca spațiul în care stăm să fie cât mai aerisit și să avem loc pentru lucrurile noi, este recomandat ca, măcar o dată pe an, să facem o curățenie generală și să scăpăm de toate lucrurile nefolositoare. Dulapurile din bucătărie, dressing-ul și debaraua sunt spații în care se adună o mulțime de lucruri pe care nu le mai folosim. Este recomandat ca, periodic, să le sortăm și să scăpăm de ele, aruncându-le sau reciclându-le pe cele care nu mai pot fi folosite și donându-le pe cele care încă se află în stare bună, pentru că altcineva se poate bucura de utilitatea lor.

Vizualizări: 1,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: