Trendul momentului în materie de tunsori feminine

Bobul parizian este noul trend al momentului  dacă te gândești la o tunsoare chic. Bobul parizian este cu siguranță un reper de stil greu de egalat în materie de coafuri clasice și elegante.

Această tunsoare, care a revenit în atenție, se remarcă prin câteva accente de efect. Lungimea este până la nivelul buzelor, iar bretonul scurt își lasă amprenta pe aspectul feței. Tunsoarea poate varia însă, într-o versiune mai lejeră, mai puțin strictă, cu o lungime mai mare și un alt stil de breton.

Nick Latham, unul dintre cei mai cunoscuți hairstyliști din Londra, a făcut recent o postare pe Instagram despre acest trend. „Bobul francez, cunoscut și sub numele de bob parizian, este o tunsoare grozavă de vară. Mai ales atunci când este asociat cu un breton abia vizibil.”, a mai adăugat el. „Tunsoarea se desfășoară de la linia maxilarului la buze, cu unele șuvițe care ajung până la gură.” Aceasta este probabil cea mai mică lungime care se poate obține. Puțină spumă pentru volum la rădăcini și în jurul urechilor, apoi, ești gata de plecare. Deci, o coafură perfectă dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru a-ți coafa părul, în general. În ceea ce privește bretonul, un breton ondulat care poate fi așezat înapoi în lateral, face tunsoarea mai versatilă. 

După ce speli părul, coafarea lui poate fi de multe ori o adevărată aventură. În cazul bob-ului parizian, poți uita însă de această grijă. După ce ai uscat părul cu prosopul, folosește o spumă pentru volum și un spray de texturare. Apoi poți folosi și uscătorul, care poate accelera procesul de uscare al părului. Pur și simplu trece uscătorul peste păr, lăsând tunsoarea și firele de păr să se așeze cât mai natural. Fiind atât de ușor de coafat, acest tip de bob a devenit și foarte popular. 

Bobul parizian este foarte apreciat pentru că nu necesită nicio întreținere și arată foarte bine, fără alte modificări, minim 6 luni de zile.

Vizualizări: 1,626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: