CE Oltenia dă 300 mii lei pe un studiu

Complexul Energetic Oltenia va plăti circa 300 de mii de lei pentru un studiu. Șefii companiei vor să afle care este impactul lucrărilor miniere asupra satului Lupoaia.

Contractul a fost câștigat de un SRL din București, cu un singur angajat. Este vorba de Fad Smart Technology.

„Studiile și investigațiile solicitate sunt necesare pentru determinarea impactului lucrărilor miniere asupra terenurilor și locuințelor situate pe raza comunei Cătunele, sat Lupoaia și parțial Valea Mănăstirii. Obiectivul urmărit prin derularea contractului de servicii este reprezentat de cercetarea și monitorizarea zonelor instabile, localizarea golurilor subterane, faliile, fracturile, zonele alterate, infiltrațiile. Se vor carta zonele instabile și se va întocmi harta de risc la alunecări pentru localitatea Lupoaia”, potrivit caietului de sarcini.

CE Oltenia a primit trei oferte. A câștigat SRL-ul din București pentru suma de 289.000 de lei fără TVA. Pe site-ul de prezentare al firmei aflăm că „echipa este compusă din persoane ce au lucrat ca cercetători științifici în cadrul Universității din București și a unor institute de cercetare naționale”.

Vizualizări: 2,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: