Cât a cheltuit CE Oltenia cu substanțele dezinfectante

Peste 600 de mii de lei. Atât a cheltuit Complexul Energetic Oltenia cu achiziționarea substanțelor dezinfectante și a echipamentelor de protecție pentru salariați. Oficialii companiei au refăcut stocurile de substanțe dezinfectante și au anunțat că au distribuit peste două tone de hipoclorit în toate subunitățile.

În ce privește echipamentele de protecție, oficialii companiei au cumpărat, în ultimele două luni, peste 100 de mii de măști și peste 50 de mii de perechi de mănuși. Toate echipamentele au fost distribuite salariaților.

Sume importante de bani s-au scurs și pe substanțele dezinfectante, după cum a explicat Ion Rușeț, consilierul Directoratului companiei, la Târgu Jiu TV: „S-au și distribuit în toate subunitățile măști. Sunt peste 100 de mii de măști și peste 50 de mii de perechi de mănuși, hipoclorit, alcool sanitar, săpun antibacterian, peste două tone de hipoclorit au fost distribuite în subunități. În jur de 600 de mii de lei a alocat compania pentru achiziționarea acestor produse. A fost suplimentat bugetul destinat securității și sănătății lucrătorilor pentru cele două luni”.

Vizualizări: 1,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: