CE Oltenia exclude insolvenţa. Comunicat: Societatea nu are datorii restante!

CE Oltenia, o companie cu o cifra de afaceri de 2,7 miliarde lei, se afla, in acest moment, intr-o situatie stabila din punct de vedere financiar, solvabilitatea si lichiditatea situandu-se in limitele admisibile.

La aceasta data societatea nu inregistreaza datorii restante fata de bugetul consolidat al statului si a achitat toate obligatiile financiare catre furnizori si institutiile bancare, conform prevederilor contractuale.

De asemenea, pentru conformarea impusa de legislatia in vigoare, a fost achizitionat un procent de aproximativ 80% din totalul de certificate de CO2 aferente productiei de energie electrica din anul 2015. Cu toate ca intreaga cantitate presupune un efort financiar de cca 90 mil euro, termenul de conformare va putea fi respectat.

Influenta factorilor interni asupra valorilor indicatorilor economico – financiari ai CE Oltenia este permanent monitorizata, in contextul dat de evolutia actuala a pietei de energie nu tocmai favorabila producatorilor de energie pe baza de carbune.

Comunicat CE Oltenia

Vizualizări: 4,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: