CE Oltenia închiriază zeci de autovehicule de transport marfă

Complexul Energetic Oltenia caută să închirieze vehicule de transport marfă, cu tot cu șofer. Licitația a fost postată la începutul acestui an și este împărțită în șase loturi. Pentru acest serviciu, compania pune la bătaie peste 13 milioane de lei și are în plan să închirieze peste 50 de utilaje.

Aceste vehicule vor fi folosite pentru aprovizionarea cu piese de schimb ori materiale, pentru evacuarea materialelor din cariere în condiții grele de drum și teren accidentat.

“Prin contractarea acestor servicii cu caracter de regularitate se va asigura buna desfasurare a activității de aprovizionare continua cu diferite piese de schimb şi materiale, transport pentru reparaţii a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, in conditii grele de drum si teren accidentat”, își motivează compania nevoia de aceste utilaje.

De 12 astfel de vehicule este nevoie doar pentru UMC Rovinari, de 11 pentru Roșia – Peșteana și încă 6 pentru UPRUM Rovinari. Pentru zona Jilț, compania vrea 10. La fel și pentru Husnicioara, iar pentru UMC Motru, 5.

Conform anunțului postat pe site-ul de licitații, compania estimează că va cheltui cu acest serviciu aproximativ 13,3 milioane de lei. Firmele interesate mai pot fi depuse până la începutul lunii viitoare.

Vizualizări: 2,783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: