Circ la Survivor. Vica și Bianca Patrichi s-au înjurat, Iftimoaie și Jorge s-au accidentat

Vica Blochina și Bianca Patrichi s-au jignit exact ca în junglă înainte de meciul pentru imunitate. Lucrurile în tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2023 merg tot mai rău de o săptămână iar alți doi faimoși sunt accidentați.

Cu Iftimoaie indisponibil și cu Jorge accidentat la jocul pentru imunitate, Faimoșii au pierdut însă nu neapărat din cauza accidentărilor ci mai mult a disputelor din grup.

Energiile negative de care se teme DOC par să-și facă simțită prezența, căci scandalurile s-au aprins și mai tare. Bianca Patrichi și Vica Blochina și-au aruncat una alteia cuvintele grele și jigniri imposibil de reprodus. Deși au câștigat două recompense ediția trecută, iar faptul că și-au mai potolit foamea trebuia, în teorie, să-i mai calmeze pe Faimoși, situația a fost cu totul diferită iar în tribul vedetelor au izbucnit scandaluri cum nu s-au mai văzut în celelalte sezoane.

După ce a auzit ce spune despre ea coregrafa, Vica Blochina și-a ieșit din minți: „Maria Magadelena, bârfele la noi în echipă se plătesc. Dacă mă mai bârfești o dată la lume toată țara o să afle că ești o… și o… Eu cu ce ți-am greșit să mă bârfești așa? Nu ți-e rușine? Ți-am mâncat eu orezul? Îți dau acum cu orezul în cap”, sunt o parte dintre acuzele și amenințările pe care fosta balerină i le-a adus Biancăi, colorate din plin cu ”beep-uri” sugestive.

Neînțelegând ce se întâmplă, Faimoasa a reacționat așa cum nimeni nu se aștepta. A jignit-o înapoi pe Vica, a țipat și a plecat în pădure. „Vica, taci din gură în momentul ăsta! Ce meserie ai tu să zici de mine? Ce ai făcut tu, striptease? Nu-ți mai permit să folosești numele meu în propoziții! Ori ea, ori eu, ies din această emisiune”, a spus Bianca.

Martor la scenă, Jorge a tras o concluzie: „Bianca i-a spus Vicăi ce nimeni de pe insulă, din showbiz, nu avea curaj să-i spună”. „Bia a colapsat nervos. A dat într-un atac de panică, m-am speriat și eu”, a afirmat DOC.

La consiliul de eliminare scandalurile au continuat. Votul colectiv al grupului a mers la Vica, iar Bianca Patrichi a afirmat că oricum ar fi votat-o ea, dar cum acest lucru nu este posibil, îl va alege pe DOC, ceea ce nu a făcut decât să reaprindă scandalul dintre ea și fosta balerină.

Vizualizări: 1,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: