CE Oltenia îşi schimbă iar organigrama. Bălăşoiu, şef la Termoficare!

Complexul Energetic Oltenia are o nouă organigramă. Surse sindicale spun că s-a decis desfiinţarea mai multor posturi de la termocentralele Işalniţa şi Craiova, dar şi înfiinţarea unora noi.

Printre posturile desfiinţate se află şi cel al liderului sindical Florin Trofin. Acesta a ocupat funcţia de director energetic, iar atribuţiile sale au fost preluate de inginerul şef energetic. Contactat telefonic, Trofin a spus că „aşa s-ar părea“, că postul a fost desfiinţat. „Eu sunt autosuspendat de la sindicat, se poate orice, inclusiv să mă întorc“, a spus Trofin.

În locul lui Constantin Bălăşoiu, la termocentrala Işalniţa director este Dumitru Dumitraşcu. După ce Marian Motocu şi-a dat demisia din funcţia de director al Termocentralei Craiova, locul său a fost luat de fostul dispecer Dan Vasile. Motocu a rămas director tehnic la SE Craiova.

În organigramă apare de acum înainte şi Serviciul Termoficare. Acest serviciu va fi condus de Constantin Bălăşoiu care va avea ca subordonaţi mai mulţi demişi de la Işalniţa şi Craiova. Aceştia vor lucra într-un alt sediu al companiei, în clădirea unde demult a fost CE Craiova. Bălăşoiu va avea în răspundere termoficarea din Craiova, cea pe care compania a preluat-o şi care este o gaură neagră.

Schimbări au fost şi la Divizia Minieră. Pe lângă schimbările de la Peşteana, unde Alexandru Braia, Daniel Burlan, Gheorghe Iordache şi Gheorghe Daviţoiu au fost demişi, a urmat şi Cariera Lupoaia. Directorul Constantin David a rămas pe funcţie, dar au fost schimbaţi contabilul Mihăilă şi inginerul şef Glomnicu.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: