Ce poziţie vrea Luis Popa în PSD

Luis Popa, care este acum vicepreşedinte la PSD Târgu Jiu, vrea ca la alegeri să intre în echipa de la judeţ. „Îmi doresc să ocup un post de vicepreşedinte la nivel de judeţ”, a spus politicianul la Radio Accent.

Acesta crede că vor fi alegeri la acest sfârşit de an sau la începutul anului viitor. „Părerea mea este că sunt şanse să fie organizate alegeri interne în acest an. Din câte ştiu, săptămâna viitoare va avea loc un comitet executiv naţional unde se va discuta atât problema guvernului, cât şi alte probleme”, a spus Luis Popa, care nu exclude însă ca alegerile să fie anul viitor, chiar dacă este an electoral.

Acesta îşi doreşte să fie candidatul partidului la Primăria Târgu Jiu, dar depinde cum va sta în sondajul pe care partidul îl va realiza. „Îmi doresc să fiu în acel sondaj şi să ştiu cum mă văd oamenii, indiferent dacă voi avea 2% sau 30%. Trebuie să ştiu cum stau, ca să văd ce am de făcut în continuare”, a spus Luis Popa. Acesta crede că oricum opţiunile electoratului din 2020 ar putea fi diferite de cele din 2018. (A.A.)

Vizualizări: 1,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: