Proiectul pentru demiterea lui Rotaru, depus joi

Consilierul local al PNL Târgu Jiu, Eduard Berca, a spus că va depune joi proiectul de hotărâre pentru demiterea directorului Direcţiei de Patrimoniu, Marian Rotaru. Este vorba de directorul fotografiat acum doi ani, în timp ce o subordonată îi făcea pedichiura la birou, fotografia apărând la începutul lunii. „Nu l-am depus încă, îl depunem joi. Nu ştiu dacă mai este timp să intre luni pe ordinea de zi, pentru că trebuie dat avizul de legalitate. Sper să intre măcar la «Diverse», dacă nu o să încercăm strângem semnături pentru o şedinţă extraordinară”, a spus Berca.

Consilierul local al PSD Târgu Jiu, Cristian Toader Pasti, nu crede că este de competenţa Consiliului Local. „Nu Consiliul Local Târgu Jiu trebuie să ia o decizie în acest caz. Este total greşită pista pe care a aruncat-o Dan Vîlceanu. Nu este deloc corect ce s-a întâmplat în acel birou, dar trebuie urmată calea legală. Singurul care poate să ia măsuri este primarul municipiului Târgu Jiu, dar după pronunţarea comisiei de disciplină”, a spus Toader Pasti la TV Sud.

Acesta crede că apariţia fotografiei după doi ani are legătură cu informaţia potrivit căreia acesta ar putea fi viitorul candidat ALDE la Primăria Târgu Jiu. „Să nu uităm că fotografia a apărut în momentul în care Marian Rotaru, care a avut al doilea scor la alegerile din 2016, părea că se îndreaptă spre o anumită formaţiune politică”, a spus Toader Pasti. (A.A.)

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: