Ce președintele de titlu vrea Rotaru la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru nu a stat mult pe gânduri după demisia lui Marian Copilu, fost președinte executiv al Universității Craiova. Finanțatorul a și a găsit deja un înlocuitor pentru funcția vacantă din Bănie. 

Finanțatorul are deja o primă opțiune, pe Dani Coman, liber de contract după plecarea din managementul lui Hermannstadt, acesta fiind favorit să devină noul președinte executiv al oltenilor, anunță GSP.

Fostul portar a avut rezultate de excepție în ultima vreme, reușind promovarea la conducerea clubului sibian, însă problemele financiare ale nou-promovatei l-au făcut să facă pasul în spate.

Interesant este că Dani Coman s-a mai aflat recent pe lista unui club din Superliga. Neluțu Varga l-a dorit la CFR Cluj, dar organigrama mult prea încărcată a formației din Gruia nu a lăsat loc mutării.

În urmă cu câteva zile Marian Copilu și-a anunțat plecarea din conducerea Universității Craiova, motivând că vrea să fie mai aproape de familie. În realitate, se pare că relația rece pe care a avut-o încă de la început cu Mirel Rădoi i-a fost fatală.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: