Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce prevede contractul pentru opera lui Brâncuşi

Avocatul moştenitorilor operei „Cuminţenia Pământului”, Bogdan Grabowski, a declarat marţi, pentru agenţia de presă News.ro, că la data convenită în acordul semnat cu Ministerul Culturii, 31 octombrie, statul român va plăti 11 milioane de euro pentru achiziţionarea sculpturii lui Constantin Brâncuşi, indiferent de suma strânsă prin subscripţia publică lansată de Guvern.

Subscripţia naţională a strâns, oricum, foarte puţini donatori, până cum fiind în conturi puţin peste o jumătate de milion de euro. Statul îşi propusese să strângă cinci milioane. Anunţul că banii trebuie plătiţi de stat, indiferent de unde sunt, va omorî, probabil, orice iniţiativă pentru strângerea banilor pentru opera lui Brâncuşi.

Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: