Ce probleme de lot are Napoli înaintea derby-ului Craiovei

Antrenorul Nicolo Napoli are o problemă mare de lot înaintea derby-ului dintre CSU Craiova și FCU Craiova. Tehnicianul celor de la FCU Craiova va trebui să improvizeze la meciul din week-end.

Nicolo Napoli nu are fundaș stânga pentru următorul meci și este nevoit să improvizeze în derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCU Craiova, programat în weekend. Belgianul Jeremy Huyghebaert titularul de drept din flancul stâng al defensivei lui Napoli, a ajuns la 4 cartonașe galbene în actuala stagiune și e suspendat pentru duelul cu rivala din oraș, conform informațiilor gsp.ro. 

Pentru că nu are niciun înlocuitor pentru Huyghebaert, Napoli e nevoit să improvizeze și se gândește la două variante deja testate. William Baeten (25 de ani, extremă dreapta) a fost folosit fundaș stânga în prima repriză a amicalului cu CS Mioveni (0-1), disputat vineri, 25 noiembrie, iar Van Durmen (25 de ani, extremă stânga) a interpretat rolul lui Huyghebaert în partea secundă. Van Durmen a mai jucat fundaș stânga când Huyghebaert a fost indisponibil.

Meciul Universitatea Craiova - FCU Craiova este programat sâmbătă, de la 19:00, în etapa 19 din Liga 1.

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: