Jucătorii care l-au supărat pe Stîngă au ajuns la echipa a doua

Antrenorul Florin Stîngă a recunoscut după ultimul meci din campionat că a trimis o serie de jucători să se pregătească cu echipa a doua. ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus în meciul de la Baia Mare iar tehnicianul a precizat că un gol a fost marcat de unul dintre jucătorii trimiși la satelit.

Întrebat despre situația lui la echipă, în ultimele săptămâni existând tensiuni între antrenor și anumiți jucători, pe care i-a și trimis la echipa a doua, în Liga 3, Florin Stîngă a recunoscut că a ajuns la sentimente mai bune față de aceștia și a afirmat că situația e una mai bună și speră că fotbaliștii au înțeles ceva din lecția dată.  ”Am avut o discuție cu președintele (n.red. Nicolae Sarcină), câțiva jucători, unul dintre ei a dat și gol, au avut de suferit, s-au pregătit cu echipa a doua o săptămână și ceva. I-am rechemat, am discutat cu ei, i-am întrebat dacă vor să joace pentru această echipă, să își dea sufletul pentru ea. Au înțeles, au promis că fac lucrul acesta, iar doi care au fost la echipa a doua, au intrat azi în teren”, a precizat Stîngă după meciul cu Minaur, fără a da și numele celor pedepsiți și nici motivul pentru care au fost exilați la satelit, deși a lăsat să se înțeleagă că este vorba de viață extrasportivă necorespunzătoare.

ACS Viitorul Târgu Jiu pierduse ultimele două meciuri disputate anterior celui cu Minaur Baia Mare, în ultima etapă reușind să se impună în deplasare cu 2-1.

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: