Se anunță schimbări la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu nu a reușit să obțină nici o victorie în acest sezon nici după etapa a 7-a din LNBM. Mai grav este faptul că evoluția jucătorilor de la ultima partidă din campionat nu dă mari speranțe nici pentru viitor așa că se anunță unele schimbări în lot.

CSM Târgu Jiu a pierdut și meciul din etapa a șaptea a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu FC Argeș iar evoluția slabă a echipei este un motiv de îngrijorare pentru conducerea secției de baschet a clubului. Jocul slab al echipei și numeroasele greșeli fac ca  directorul tehnic al echipei să se gândească la schimbări în lot. „O să vedem ce se va întâmpla, schimbările se pot face până în februarie. Am operat deja o schimbare din șase posibile. Vom analiza și din punct de vedere al bugetului. Este clar că așa nu putem continua. Trebuie să găsim o soluție salvatoare”, a declarat după meciul cu FC Argeș Claudiu Alionescu care a recunoscut că echipa nu s-a prezentat deloc bine la acest meci: „Am arătat rău în ambele faze, inclusiv ca joc. Practic, jumătate din punctele înscrise de ei au venit pe greșelile noastre. Suntem dezamăgiți de atitudine, de modul cum am abordat această partidă. Din păcate, rezultatele în această rundă nu au fost deloc de partea noastră. Trebuie să găsim soluții, pentru că etapele trec și este nevoie să deblocăm această situație. Ne trebuie o victorie oriunde, împotriva oricui, pentru a da un restart”.

CSM Târgu Jiu se va deplasa etapa viitoare în Bănie, unde va juca cu SCM U Craiova, pe data de 4 decembrie, de la ora 19.00.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: