Ce proiect are candidatul USR pentru comuna Padeș

Centru medical de urgență în comuna Padeș, județul Gorj. Acesta este unul dintre proiectele candidatului la primărie din partea partidului Uniunea Salvați România, Ion Pleșu. Acesta a vorbit, luni, despre problemele cu care se confruntă comuna Padeș din punct de vedere medical.

Proiectul lui Pleșu prevede realizarea unui serviciu medical, achiziționarea unei ambulanțe comunale, asistență medicală gratuită la domiciliu, dar și o componentă Salvamont. Ion Pleșu spune că valoarea proiectului este de aproximativ 600.000 de lei.

”Considerăm că problema sănătății este importantă nu numai pentru municipiul Târgu Jiu, ci pentru fiecare unitate administrativ teritorială. Comuna Padeș este mai aparte. Este cea mai lungă comună din Gorj și a doua din România. Cele 8 sate au o problemă dificilă în a asigura servicii medicale în caz de urgență. Unul dintre cele 5 proiecte este acela de a realiza un centru medical de urgență. Costul total pe care l-am estimat este de 6 miliarde de lei vechi, iar termenul de operaționalizare este de 6 luni”, a spus Ion Pleșu.

Banii pentru proiect pot fi asigurați de la Uniunea Europeană, mai spune candidatul USR Gorj.

Vizualizări: 2,038

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: