Ce solistă celebră se mărită cu un gorjean

S-au văzut, s-au plăcut, iar acum au decis să-și unească destinele. Este vorba de Alexandra Mitroi, care a devenit cunoscută după ce a participat la Vocea României, și Andrei Iacobescu, un tânăr originar din Gorj care de câțiva ani locuiește în Timișoara. Cei doi formează un cuplu de circa trei ani, iar marele eveniment va avea loc la începutul lunii septembrie, la un restaurant din Târgu Jiu.

 Câteva sute de persoane, rude, prieteni și apropiați, vor lua parte la cel mai important eveniment din viața celor doi tineri. Alexandra are 25 de ani, este din Jimbolia, și este pe val în plan profesional. Recent a lansat o melodie, "Kiss Me", alături de Geo Da Silva, DJ Gabro & Mr. Sax. Alexandra a ajuns în semifinala show-ului Vocea României, ediția 2015. Cântă de la 16 ani, talentul său fiind descoperit de către diriginta sa care i-a solicitat să interpreteze o doină. În urmă cu trei ani l-a cunoscut pe Andrei, care acum are 28 de ani, și de atunci sunt de nedespărțit. Au decis să își unească destinele, drept pentru care au stabilit și momentul în care va avea loc nunta. Evenimentul va avea loc în data de 4 septembrie, pe Insulița de pe Jiu. Andrei Iacobescu spune că pregătirile pentru acest mare eveniment din viața sa și al alesei sale sunt pe final. "Vom avea până în 300 de invitați. O să fie ceva clasic, cu muzică populară, cu specificul zonei. Fiind aici nunta a trebuit să ne pliem pe muzică populară, noi voiam band de muzică ușoară, pop-rock. La nunta noastră va cânta Nicoleta Lăcătușu și formația sa", a declarat Andrei Iacobescu. Andrei și-a cumpărat din Olanda costumul de ginere, iar Alexandra și-a găsit rochia de vis în Timișoara.   

Cei doi tineri au pregătit și un moment surpriză pentru invitații lor. Andrei și Alexandra și-au invitat apropiații și pe facebook la acest eveniment. 107 persoane au primit invitații pe rețeaua de socializare iar până la această dată circa jumătate au confirmat participarea.          

Galerie foto


Vizualizări: 14,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: