Ce spune Reghecampf despre plecarea de la Craiova

Laurențiu Reghecampf susține că nu se pune problema să plece de la Uiversitatea Craiova, echipă pe care vrea să o ducă în play-off și alături de care vrea să câștige Cupa României. Deşi presa vehiculează deja nume pentru înlocuirea acestuia, Reghe susţine că are sprijinul conducerii.

Parcursul slab al Universității Craiova din acest sezon a lansat o serie de discuții pe marginea înlocuirii lui Laurențiu Reghecampf. Printre numele vehiculate să preia ștafeta se numără Mirel Rădoi, Marius Șumudică și Eugen Neagoe, dar tehnicianul nu se teme. Laurențiu Reghecampf susține că are în continuare sprijinul conducerii și că este foarte concentrat pe meciurile următoare, deoarece încă se poate îndeplini obiectivul de calificare în play-off. „Nu e adevărat, eu am un obiectiv foarte clar, pe care vi l-a transmis şi patronul echipei, acela de a califica echipa în play-off şi de a câştiga Cupa României. Concentrarea mea maximă e în această direcţie, mai sunt foarte multe meciuri şi cu siguranţă această echipă se va califica în play-off. Urmează si meciurile din Cupa României, acestea sunt obiectivele pentru noi şi să reuşim să creăm o echipă puternică, cu care la anul să ne batem pentru ce ne dorim. Dacă aş fi fost un antrenor care nu a mai trecut prin aşa ceva, probabil că m-ar fi deranjat că se vorbeşte de alţi antrenori. Sincer nu mă deranjează, e normal, e Universitatea Craiova, e o echipă mare, sunt foarte mulţi oameni care îşi pot da cu părerea, avem 10-15 milioane de experţi în fotbal, nu mă deranjează, mă motivează”, a declarat Laurențiu Reghecampf, conform Telekom Sport.

Laurențiu Reghecampf are ca obiectiv calificarea formației din Bănie în play-off-ul Ligii 1, dar și câștigarea Cupei României și e convins că elevii săi vor da satisfacție în cele din urmă.

Vizualizări: 1,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: