Universitatea Craiova vrea să ia un atacant de la campioană

Atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani, a intrat în ultimele 6 luni de contract. Acum poate semna cu oricine doreşte pentru o mutare în vară iar Laurenţiu Reghecampf îl consideră un jucător interesant.

Vârful lui Dan Petrescu nu ar duce lipsă de oferte şi ar fi în atenţia Craiovei, dar şi a celor de la FCSB. Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit la conferinţa de presă premergătoare partidei că Omrani este un jucător interesant pentru olteni, dar nu a vrut să vorbească mai multe despre acest subiect înaintea meciului direct, deoarece are respect pentru adversari. ”Haideţi să respectăm partida. Omrani e un jucător în ultimele şase luni de contract, deci se poate discuta cu el. Dar eu doresc să nu fac acest lucru înaintea meciului. Este un jucător foarte bun pe poziţia lui, printre jucătorii de top din campionatul României. Nu vreau să discutăm acum acest lucru, din respect pentru cei de la CFR Cluj”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Universitatea Craiova va întâlni formaţia CFR Cluj, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1.

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: