Ce sunt pariurile Handicap Asiatic

Ofertele caselor de pariuri sunt tot mai bogate de la o zi la alta, motiv pentru care simplilor pariori le este greu sa tina pasul cu acestea, iar astfel sunt multe pariuri ce nu se bucura de prea multa popularitate.

Totusi, asta nu inseamna ca pariurile cu care suntem mai putin familiarizati ar trebui ignorate, pentru a ne rezuma la clasicul pariul tip 1x2. Dimpotriva! Fiecare tip de pariu isi are potentialul sau pe care fiecare parior ar trebui sa stie cum sa il exploateze.

Pariurile handicap asiatic reprezinta un bun exemplu in acest sens, fiind mult mai avantajoase decat handicapurile europene. Desi pot aduce castiguri foarte bune, au cote frumoase si totodata se pot dovedi a fi destul de sigure intr-un anumit context, acestea sunt ignorate de o buna parte dintre pariori.

Care este motivul pentru care fac asta? Ei bine, este simplu: pariurile handicap asiatic sunt prea dificile pentru ei, nu le inteleg, asa ca le evita. De ce sa risti sa mizezi pe un pariu care nu stii ce presupune?

Sunt dificile pentru ca nu le-a explicat nimeni cum se joaca. Iar asta vom face noi in randurile imediat urmatoare. Drept urmare, poti continua lectura acestui articol pentru a afla mai multe informatii utile despre pariurile handicap asiatic.

Ce presupuneun pariu tip handicap asiatic

Daca ai cautat pana acum Unibet pareri, ai vazut probabil ca pariurile handicap asiatic fac parte din oferta lor. Te intrebi cum se joaca la handicap asiatic si ce inseamna, mai exact, acest tip de pariu?

Ei bine, handicapul asiatic este un pariu la care poti apela pentru a oferi echipei mai slab cotate un avantaj imaginar de goluri, facand astfel misiunea mai dificila pentru echipa favorita.

Altfel spus, sa luam ca exemplu un meci in care joaca CFR Cluj cu Gaz Metan Medias, poti paria ca CFR Cluj incepe meciul cu un handicap asiatic de -2. Ce inseamna asta? Inseamna ca, ipotetic vorbind, meciul incepe de la scorul de 2 – 0 pentru Gaz Metan Medias. Drept urmare, CFR Cluj ar trebui sa castige la o diferenta de cel putin 3 goluri astfel incat pariul sa fie castigator.

Vei gasi insa si alte optiuni, incepand de la -0.25 pana la -2.5, in functie de oferta fiecarei case de pariuri in parte. Iar aceste optiuni nu sunt deloc greu de inteles:

In cazul handicapului asiatic de -0.25, pariul este castigator daca CFR Cluj castiga. In schimb, daca meciul se termina egal, pierzi jumatate din miza, iar daca CFR Cluj pierde, pariul este la randul sau pierdut.

Pariul handicap asiatic -0.5 este castigat doar in cazul in care CFR Cluj castiga meciul.

Pariul handicap asiatic -0.75 este castigator daca CFR Cluj castiga la cel putin doua goluri. In cazul in care diferenta este de doar un singur gol, vei primi jumatate de miza inapoi si vei pierde miza integral daca CFR va pierde meciul.

Iar astfel, exemplele pot continua la nesfarsit, dar probabil ca ai inteles ce presupune mai exact handicapul asiatic.

Cand si de ce sa optezi pentru un astfel de pariu?

Exista numeroase motive pentru care ar trebui sa ai in vedere acest tip de pariu atunci cand plasezi un bilet la o agentie. Cel mai important dintre toate este insa faptul ca reprezinta un pariu sigur.

Avand doar doua optiuni de pariere, acest pariu poate fi foarte atragator, pe buna dreptate de altfel. De asemenea, faptul ca poti obtine cote foarte bune prin intermediul acestui pariu reprezinta un alt avantaj considerabil.

Asa cum spuneam si mai sus, pariurile handicap asiatic reprezinta o alegere grozava in meciurile in care exista o majora diferenta de valoare intre echipe. Este, altfel spus, un mod interesant de a echilibra meciul, din punct de vedere virtual, astfel incat sa poti paria pe echipa favorita, obtinand o cota mult mai buna decat in cazul ai opta pentru pariurile tip 1x2 atunci cand joaca cu o echipa cu mult mai slab cotata.

Mai mult decat atat, un alt avantaj important al pariurilor tip handicap asiatic este si faptul ca presupune riscuri destul de mici, oferind mai multa siguranta pariorilor. Iar asta deoarece este unul dintre putinele pariuri in care poti primi jumatate din miza inapoi, in cazul in care pariul plasat nu este castigator.

Astfel, aceasta posibilitate de a primi jumatate din miza inapoi reprezinta un mod grozav de a-ti asigura o marja de siguranta.

Apoi, gasesti acest tip de pariu la aproape toate agentiile de pariuri, asa ca ar fi pacat sa nu profiti de potentialul sau imens. Indiferent ca vei alege Unibet sau o orice alta casa de pariuri, online sau offline, fara dar sau poate vei gasi in oferta agentiei si pariurile tip handicap asiatic, asa ca ar trebui sa profiti.

Acestea fiind prezentate, speram ca articolul nostru despre handicapul asiatic ti-a oferit raspunsurile la toate intrebarile despre pariurile tip handicap asiatic.

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: