Ce este handicapul european?

Handicapul european este o metodă prin intermediul căreia se poate profita de pariuri foarte dezechilibrate.

În cadrul varietății uriașe de piețe, handicapul european este unul dintre marii necunoscuți. Cu toate acestea, atunci când faceți pariuri sportive ținând cont de diverse predicții fotbal, poate fi o alternativă foarte interesantă.

Ce este handicapul european?
Handicapul european este un tip de piață pe care îl puteți găsi în sporturi precum fotbal și presupune acordarea unui avantaj sau un dezavantaj unuia dintre participanții la eveniment. Cu cât este mai mare dezavantajul, cu atât este mai mare cota cu privire la câștigătoarea meciului. În mod similar, cu cât este mai mare avantajul, cu atât cota este mai mică.

Prin urmare, este un instrument care permite găsirea de oportunități profitabile în meciurile în care credeți că un avantaj sau un dezavantaj pot fi mai interesante decât un pariu pe câștigarea meciului de către o echipă favorită, cu o cota extrem de scăzută, fie un pariu cu o cotă extrem de mare pe echipa care nu este favorită.

Cum se folosește Handicapul european?
La toate casele de pariuri sportive, veți găsi această piață printre oferte. Handicapul european va fi întotdeauna definit de un număr întreg, pozitiv sau negativ. În cazul fotbalului, acest număr va corespunde unui avantaj sau dezavantaj de goluri.

Dacă credeți că o echipă favorită poate câștiga cu mai multe goluri, handicapul european negativ vă va oferi o cotă mai mare decât simpla victorie. Pe de altă parte, dacă considerați că o echipă care nu este favorită poate face remiză, câștiga sau pierde cu o mică diferență, un avantaj pozitiv poate fi o opțiune foarte atractivă pentru pronosticul vostru.

Trebuie menționat că handicapul european este exclusiv și nu are în vedere opțiunea de pariere nulă, ca în cazul handicapului asiatic. Dacă plasați un pariu pe echipa gazdă de tip handicap european (-1) iar aceasta câștigă cu un gol diferență, pariul va fi considerat eșuat. Trebuie să câștige cu cel puțin două goluri pentru ca pariul să fie considerat de succes.

În același mod, dacă acordați un handicap european pozitiv (+2) unei echipe și pierde la două goluri, pariul va eșua. Cu acest handicap, echipa trebuie să câștige, să facă remiză sau să piardă la un singur gol.

Când să folosiți handicapul european?
În mod clar, momentul optim este atunci când ați studiat anterior un meci și considerați următorul lucru: cota pentru câștigătorul final al meciului sau evenimentului nu merită luată în considerare pentru că este o cotă foarte mică sau foarte mare.

Acum intră în joc capacitatea voastră de a defini ce avantaj sau dezavantaj este optim pentru acel eveniment. Într-o partidă cu două echipe la fel de bune, handicapul european nu este de obicei o opțiune recomandată, deoarece principalele piețe oferă deja cote interesante.

Concentrați-vă pe întâlniri în care există o echipă care este marea favorită și decideți dacă este mai bine să aplicați un dezavantaj, fie un avantaj pentru non-favorită atunci când considerați că aveți mai multe posibilități decât vă oferă casele de pariuri.

Exemple de handicap europen
Imaginați-vă un meci Real Madrid vs Levante. Cota Real Madrid este foarte mică, imaginați-vă 1,15. Dimpotrivă, cota Levante este mare, să spunem o cotă de 15.

În acest caz, s-ar putea să credeți că Real Madrid va obține o mare victorie și decideți să-i aplicați un handicap european (-2). Pentru a câștiga pariul, Real Madrid trebuie să obțină victoria cu o marjă de 3 goluri sau mai mult. Nu uitați, în cazul handicapului european nu există nicio opțiune de pariu nul, așa că, cu doar două goluri, pariul dvs. va fi considerat eșuat.

Acest handicap european (-2) este plătit cu o cotă de 2,20, mult mai atractivă decât cota de 1.15 pe câștigătoarea finală a meciului. Evident, acest lucru prezintă mai multe riscuri, dar în același timp recompensa este mai mare.

O situație diferită ar fi în cazul în care, după ce urmăriți ultimele meciuri ale echipei Levante, vă dați seama că este într-o formă bună și că Real Madrid nu va obține ușor victoria. Prin urmare, decideți să optați pentru un handicap european (+3) pentru Levante. În această situație, veți câștiga pariul dacă Levante câștigă, face remiză sau pierde meciul cu unul sau două goluri. Dacă pierde exact cu 3 goluri, fiind exclusiv handicap european, pariul va eșua.

Cu aceste exemple, sperăm că ați reușit să înțelegeți în ce constă handicapul european în cazul pariurilor sportive și cât de interesante pot fi acestea dacă sunt utilizate corect. Succes!

Vizualizări: 1,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: