Ce trebuie să faci pentru a lucra la Hotelul Marriott din Frankfurt

Câteva sute de locuri de muncă sunt puse la bătaie pentru gorjenii dispuşi să lucreze peste hotare. Cele mai recente oferte vin din partea angajatorilor din ţări precum Germania, Danemarca şi Franţa. Locurile de muncă sunt diversificate însă la cea mai mare căutare în această perioadă este personalul pentru restaurante şi hoteluri. Se caută forţă de muncă românească pentru unităţi de prestigiu din lume precum Hotelul Marriott din Frankfurt, McDonald’s sau Burger King.

Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV, reprezentant al angajatorilor germani, caută pentru Germania 15 persoane care să presteze activitate de ajutor în industria gastronomiei de sistem în unităţi precum McDonald’s sau Burger King. Se cere calificare încheiată în industria hotelieră şi de catering sau experienţă profesională în gastronomia de sistem. Se mai cer şi cunoştinţe bune de limba germană. Persoanele selectate pentru unul dintre job-urile puse la bătaie vor fi remunerate cu sume cuprinse între 1400 - 2200 euro brut/lună, în funcţie de tarifele în domeniu şi de zona în care se va desfăşura activitatea. Cazarea şi masa sunt asigurate de angajator, gratuit sau prin acord. Contractul poate fi sezonier sau pe termen lung. Programul de lucru este de 40 ore pe săptămână cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.

Tot această firmă caută să angajeze 15 persoane care vor să presteze activitate de  recepţioner şi alte 15 de ospătar în Germania. Se cere calificare încheiată în domeniu iar experienţa constituie un avantaj.

Totodată, pentru Hotelul Marriott din Frankfurt este nevoie de 3 bucătari. Se cere calificare încheiata şi sau experienţă profesională, foarte bună cunoaştere a produselor şi felurilor de mâncare cu specific internaţional, flexibilitate şi creativitate. Se solicită un aspect îngrijit şi bune maniere. Salarizarea este în funcţie de calificare şi performanţă. Tot pentru hotel se mai caută şi manager restaurant şi personal serviciu banchet.

Bucătarii sunt la mare căutare şi în Danemarca. Angajatorul danez Slotsrestaurant AMBA are nevoie de bucătar cu experienţă în prepararea mâncărurilor calde şi reci, dar şi a la carte. Se cere experienţă şi cunoştinţe de limba engleza, nivel mediu. Salariul este de 100 coroane daneze/oră (echivalentul a 13,4 euro/oră). Gorjenii interesaţi să lucreze peste hotare pot solicita mai multe informaţii consilierului Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: