Ce trebuie să știe părinții care își lasă copiii la festivalul Untold

Părinții care își lasă copiii la Untold trebuie să ştie ce documente să le dea acestora deoarece fără acesta tinerii nu vor putea intra la festival. Pe lângă deja cunoscuta brăţară de acces tinerii minori mai au nevoie şi de alte documente de acces.

 Cel mai mare festival de muzică din România şi-a dechis joi porţile iar mii și mii de tineri au intrat pe tărâmul magic marca Untold. Dacă vă lăsaţi copii la festival trebuie să ştiţi cum se poate face check-in-ul și cum vă puteți încărca banii direct pe brățările de acces. În plus, trebuie să știți și cu ce nu aveți voie să intrați în festival.

 Organizatorii le recomandă fanilor să aleagă opțiunile de Check-in și Top-up online pentru a beneficia de acces mai rapid în tărâmul magic UNTOLD. Tinerii pot face check-in-ul online până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la fața locului trebuie să știe că mai au de achitat o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing. Organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid, și a unei cărți de identitate.

Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua Check-in-ul și pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet dorește să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opțiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) și să se asigure că biletul generat (PDF) ajunge în posesia noului destinatar.

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, fanii își pot crea propria Pușculită de Festival. Astfel, fiecare participant își poate pune în avans de festival bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up. Suma încărcată va fi transferată și activată pe brățara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct de pe telefon din aplicația UNTOLD. După festival, tinerii își pot recupera banii necheltuiți.

Minorii care merg la Untold trebuie să aibă la ei, pe lângă abonamentul sau biletul de acces și actul de identitate, dar și documentul care atestă acordul părinților. Acesta poate fi descărcat de pe parental-consent-ro.pdf (untold.com), iar organizatorii recomandă să fie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită la festival.

Vizualizări: 1,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: