Ce vedem la Tv de Revelion: Premiu de 10.000 de euro de Revelion la Pro TV

Entertainment, umor, muzică, dar și momente de arhivă și chiar o retrospectivă a celor mai importante știri se pot vedea la tv de Revelion. Raluka și Pavel Bartoș sunt gazdele Protevelion 2023, program a cărui transmisie începe de la ora 20.00.

Telespectatorii Pro Tv vor sărbători intrarea în noul an alături de artiștii preferați și de cele mai iubite vedete din România.  Protevelion este petrecerea de la care nimeni nu trebuie să lipsească, este cel mai mare show, cu distracție, emoție și foarte mult umor. De la muzică și duete neașteptate la momente de stand-up, dans, scenete și reacții savuroase ale invitaților, românii vor avea parte de un spectacol în care se vor regăsi, anunță Pro Tv.

Show-ul se va construi în jurul celebrului dans popular perinița, iar în noaptea dintre ani, vedetele se vor provoca la dans, muzică, voie bună și momente inedite. Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion.

Pe scenă vor mai urca: Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Iulia Pârlea, Andrei Aradits, Alex Bogdan, Andra Marinescu, Mahala Rai Banda și mulți-mulți alții.

Telespectatorii vor putea câștiga 10.000 de euro în noaptea de Revelion. Tot ce trebuie să facă e să urmărească emisiunea, să prindă unul dintre cele 6 indicii care apar pe ecran, să acceseze site-ul: prindeindiciul.protv.ro și să completeze formularul de înscriere. Câștigătorul va fi anunțat marți, 10 ianuarie, pe site-urile PRO.

Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: