Constantin Enceanu, devastat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian, în urma unor complicații post-Covid, a produs un șoc în lumea muzicii populare.

"Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei și a plecat așa de repede", a spus cântărețul Constantin Enceanu printre lacrimi. "Mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred. După prima ședință s-a simțit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineață îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi", a mai povestit Enceanu.

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima a spus că artistul este un coleg extraordinar. “Joi am fost la filmare și atât am râs, nu avea nicio problemă. Cum să filmezi joi o emisiune de divertisment și sâmbătă să aflăm că nu mai e”, a spus Sima. “A spus, este ultima mea filmare, vreau să mă mai ocup și de mine”, a mai povestit artista.

Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă la Reșița, unde făcea un tratament post-covid la o clinică privată. După câteva zile de tratament cu oxigen a scuipat sânge, a fost dus la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Reșița, dar inima i-a cedat.

Un elicopter era pregătit să îl preia duminică dimineața pentru a-l duce la o clinică în București, dar din păcate inima artistului nu a rezistat.

Medicii din Reșița au fost rezervați în ceea ce privește starea lui Petrică Mâțu Stoian de cum a ajuns la spital. Acesta tușea cu sânge, iar medicii i-au pus diagnostic de bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică.

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat. Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI", a declarat Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa. 

Vizualizări: 6,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: