Cea mai frumoasă zi din viața unei fetițe de 10 ani. Surpriza a fost uriașă!

La împlinirea vârstei de 10 ani, Roxana, o fetiță din localitatea gorjeană Scoarța, a avut o singură dorință și anume să primească un tort. Încă de la primele ore ale dimineții surprizele au năvălit peste micuță. Povestea ei impresionantă a apărut în spațiul public, iar oamenii cu suflet mare și-au rupt din timpul lor și au mers unde locuiește fata împreună cu bunicul său.

Ziua în care a împlinit 10 ani a devenit una dintre cele mai frumoase din viața Roxanei. A primit tot ce și-a dorit. Fetița mai are un frățior în vârstă de 9 ani, iar amândoi sunt îngrijiți de bunic, un bărbat de 72 de ani. Îi are în grijă de când erau bebeluși. Viața nu a fost atât de blândă cu ei, iar bunicul de descurcă cum poate pentru a-i vedea fericiți pe cei doi nepoți. Dorința cea mai mare a Roxanei era ca de ziua ei să primească un tort pentru a putea chema câțiva copii, așa cum fac alții în zilele noastre.

Tortul nu a fost singura surpriză. Roxana a mai primit și o pereche de cercei de aur, dar și câte o tabletă atât pentru ea, cât și pentru frățiorul ei Costi. În culmea fericirii, fetița nici nu realiza ce i se întâmplă, iar cu emoții în glas, abia reușea să mulțumească celor care i-au acordat cadourile.

”Vă mulțumesc! Sunt bucuroasă că am primit tort și tabletă. O să chem și câțiva copii pe la mine”,a spus micuța.

Toate acestea au fost dăruite de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. ”Astăzi, noi, polițiștii gorjeni am pus mână de la mână și i-am făcut o surpriză Roxanei, o fetiță din comuna Scoarța, satul Bobu, care azi a împlinit vârsta de 10 anișori. Fetița, împreună cu frățiorul său, de 9 ani sunt crescuți de bunicul lor, încă din primele zile de viață. Cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual - Biroul Teritorial Gorj am reușit să-i îndeplinim dorințele fetiței, exact în ziua aniversării sale și le-am făcut cadou celor doi frați câte o tabletă, cu internet nelimitat, care să-i ajute atât în procesul de învățământ, cât și pentru comunicarea cu alți colegi și cu persoanele dragi, dar și pentru alte jocuri specifice copilăriei. Tot noi i-am făcut cadou Roxanei și o pereche de cercei, pentru că declarase că nu a avut niciodată. Împreună am reușit să oferim momente frumoase unor copii care au, totuși, mult mai multă nevoie de ajutorul nostru”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Bunicul Roxanei este cel care se zbate zi de zi pentru a le pune ceva pe masă nepoților. Acesta spune că i-a crescut de mici și descurcă cum poate, chiar dacă are o vârstă destul de înaintată. Și el are o dorință. Vrea să-i vadă atunci când vor împlini vârsta de 18 ani.

”A primit ce și-a dorit de ziua ei. Tablete le vor folosi pentru școală, am înțeles că le va acorda și școala. Am rămas și i-am crescut eu cu soția de la 3 zile de când s-au născut. Nu a fost foarte ușor. Sper să-i duc până la vârsta de 18 ani. Soția a decedat în urmă cu trei luni dintr-o boală mai gravă. Mama lor este bolnavă psihic de la vârsta de 16 ani și nu s-a mai putut face nimic, niciun tratament. O menținem cu tratament de ameliorare. Eu sunt singurul care mă ocup de ei. Este greu, sunt ocupat cu ei, am încercat să nu sufere. Muncim în agricultură, banii sunt o problemă. Ei nu au decât alocațiile de la stat. Începe noul an școlar, vom vedea, mai vindem un animal ceva, mai și lucrez, nu-i las, îi duc la școală”, a spus bunicul fetiței, Constantin Isac.

Cei doi frățiori au avut parte de o experiență unică. Au fost plimbați cu mașina poliției, iar cei mici au rămas plăcut impresionați.

Mai mult, bunicul se străduiește să construiască și o casă pentru cei doi nepoței și are nevoie de materiale de construcție. În prezent, nu este turnată decât temelia casei, iar totul a fost făcut de mâna lui.

Galerie foto




Vizualizări: 2,847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: