Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Testări gratuite la Rovinari pentru depistarea cancerului de col uterin

O campanie de testare și informare privind infectarea cu HPV va fi demarată în Rovinari, cu sprijinul Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca.

Femeile din orașul Rovinari pot efectua gratuit tipajul HPV pentru toate tulpiniele cu risc oncogen. Testările se vor efectua prin compartimentul Ginecologie din cadrul Ambulatoriului Integrat, probele urmând a fi trimise pentru analiză la Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca.


“Recoltările se vor efectua săptămâna viitoare, în zilele de miercuri și joi, între orele 9:00 și 11:00, cu programare prealabilă la numărul de telefon 0253.371.318, interior 130, între orele 8:00-15:00. Trebuie amintit faptul că, virusul HPV este principalul factor etiologic incriminat în apariția cancerului de col uterin, care este cel mai răspândit tip de cancer la femei”, a declarat primarul Robert Filip.

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: